« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

EVN с ново име - „Електроразпределение Юг“

Електроразпределителната компания в Югоизточна България „EVN България Електроразпределение“ вече се казва „Електроразпределение Юг“ (ЕР ЮГ). С промяната на името компанията става първото разпределително дружество в България, което изпълнява изискването на Директива 72 на европейския парламент и чл. 113а на българския Закон за енергетиката, който гласи, че: „Операторът на електроразпределителната мрежа в комуникациите си и при използване на търговската си марка не създава объркване по отношение на отделната си идентичност от частта на вертикално интегрираното предприятие, осъществяваща доставки на електрическа енергия“. Заедно с новото име компанията има ново лого и интернет страница www.elyug.bg, която съдържа цялата информация за разпределителната мрежа в Югоизточна България. Страницата www.evn.bg продължава да функционира с информация за останалите компании от групата на EVN в България. Лицензионните задължения на „Електроразпределение Юг“, нейните предмет на дейност, организация на работа, клиентско обслужване, поддръжка на мрежата и реакция при аварии остават непроменени. Няма промяна в Общите условия на компанията, нейните точки за контакт и адреси по места. Телефонът за връзка при аварии остава непроменен: 0700 10007, като се променя само имейлът за контакт: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Няма промяна в издаването, местата и начините за плащане на фактурите за електроенергия за клиенти на регулиран пазар в Югоизточна България. Фактурите продължават да се издават от крайния снабдител - „EVN България Електроснабдяване“, както и досега. Непроменен остава и телефонът за информация за фактури към EVN България Електроснабдяване: 0700 17777. Новото наименование не засяга собствеността на „Електроразпределение Юг“ ЕАД, което продължава да бъде съществена част от ангажимента на концерна EVN към развитието на енергийния сектор в България. Инвестираните от EVN средства само в разпределителната мрежа в Югоизточна България от 2005 г. досега са над 1,3 милиарда лева. А общите инвестиции на EVN в България досега са над 1,5 милиарда лева.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

В Сливен се провежда кампания в училищата „Чуй ме! Нито един повече!“

  • 19 Апр 2024
  • 61
Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ на Младежки дом Сливен и над седемдесет младежки и културни организации в Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев, вече набра скорост и постига завидни резултати.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОБУСИ ЩЕ ПРЕВОЗВАТ УЧЕНИЦИ

  • 19 Апр 2024
  • 76
За първи път Министерството на образованието и науката предвижда закупуването на електрически училищни автобуси.

МЗХ публикува за обществено обсъждане изменение в нормативната уредба за интервенциите в областта на агроекологията

  • 19 Апр 2024
  • 84
Министерство на земеделието и храните публикува за обществено обсъждане проект на Наредба № 10 от 2023 г. за условията и реда за прилагане на интервенциите в областта на околната среда и климата и хуманно отношение към животните.

Новите 80 автомобилa за Автомобилна администрация вече са доставени

  • 19 Апр 2024
  • 84
С нови 80 автомобила за контрол изцяло обновяваме автопарка на ИА „Автомобилна администрация“.