Да помогнем на Ивелина, още 12 000 лева са нужни за операцията й в Кипър

28-годишната Ивелина Димитрова, която е парализирана след катастрофа край бургаския ж.к. „Меден рудник“, се нуждае от още 12 000 лева, за да проходи. Лекарите в Клиника AIMIS (Американски институт за гръбначна хирургия) в Кипър дават надежда, че ще се възстанови, ако бъде оперирана. За операцията са нужни 65 000 евро, но повечето от средствата вече са събрани. Вече са ясни обаче датите на които Ива, трябва да замине за Кипър – 6/7 или 8 ноември, но за да започне лечението, трябва да плати цялата сума. Ива е парализирана заради тежък пътен инцидент в Бургас (на 200 метра преди детелината за „Меден рудник“). Тя има в България няколко несполучливи операции на гръбначния стълб. Преди катастрофата тя е енергична и луда глава. Животът й е динамичен, както на повечето тийнейджъри. Обичала е да се забавлява с приятелите си, да танцува, да пише... Обичала е много да рисува, защото това й е доставяло удоволствие и успокоение. Мечтата й е била след като завърши, да замине за Париж и да учи за моден дизайнер. Сега Ива мечтае да проходи отново. Ето как можете да помогнете: Дарителски DMS на номер 17 777 с текст IVELINA на цената от 1лв . Дарителската сметка в лева : Титуляр Ивелина Руменова Димитрова IBAN:BG18BPBI88981030007946 BIC: BPBIBGSF Postbank, Пощенска банка Paypal :https://www.paypal.me/helpivelina Paypal: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 45
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 64
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.

Опциите са изключително стеснени, каза Румен Радев за избора на служебен министър-председател

  • 29 Мар 2024
  • 51
Опциите са изключително стеснени, каза пред журналисти президентът Румен Радев по отношение на избора на служебен министър-председател.

140 състезатели ще участват в националния турнир по кудо „Купа Бургас“

  • 29 Мар 2024
  • 54
На 31 март от 11.00 ч. в спортна зала „Никола Станчев“ ще се проведе националният турнир по кудо „Купа Бургас“. Организатори са СК „БУШИДО Бургас“ и Община Бургас.

Даниел Петров: Край със смяната на статута на земеделските земи, за да се превръщат във фотоволтаични паркове

  • 29 Мар 2024
  • 66
Днес в Народното събрание бяха разгледани, гласувани и приети предложения на народния представител от “Възраждане”, Даниел Петров в Закона за собствеността и ползването на земеделската земя, по отношение на прекратяване на порочната практика за смяна на статута на обработваемите земеделски земи, мери и пасища, с цел превръщането им във фотоволтаични централи.