« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

НАП следи плащанията от клиентите си

НАП прилага нов партньорски подход при събиране на просрочените задължения към бюджета. От вчера Агенцията започна регулярно изпращане на автоматични електронни съобщения до длъжниците си. Кампанията е част от мерките, с които приходната агенция стимулира доброволното изпълнение на задълженията от своите клиенти, като им напомня за задълженията преди да предприеме мерки за тяхното принудително събиране. Част от електронните съобщения са с информативен характер и съдържат данни за нововъзникналите данъци, осигурителни вноски или други такси и глоби, чиито срок за плащане вече е изтекъл, без да са упоменати изрично конкретните размери на дълговете. Съдържанието им е различно в зависимост от това дали има образувано изпълнително дело за дълговете или не. В имейлите се посочва също, че клиентите могат да направят справка за всички свои просрочени задължения чрез електронната услуга на Агенцията на Портала за електронни услуги на НАП, ако притежават електронен подпис или персонален идентификационен код. Друга част от електронните писма се изпращат на длъжници, за които предстои образуване на изпълнително дело, като им се предоставя едномесечен срок за заплащане на дължимите суми преди НАП да пристъпи към изпълнение. Текстовете на писмата до длъжниците на НАП могат да се видят на интернет страницата на НАП – www.nap.bg.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър-председателят Главчев се срещна с премиера на Нидерландия Марк Рюте

  • 18 Апр 2024
  • 15
„Това беше заслуга на България, неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници.

Google уволнява 28 служители за протест срещу израелската сделка

  • 18 Апр 2024
  • 35
Google уволни повече от две дузини служители, които протестираха тази седмица срещу договора на компанията с израелското правителство.

ПРЕСТИЖНИЯТ КОНКУРС „ВЪРБАН ВЪРБАНОВ“ Е ВКЛЮЧЕН В ДНИ НА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА В БУРГАС. ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА НА СЪБИТИЕТО!

  • 18 Апр 2024
  • 46
С изложбата „Цветовете на България“ ще бъдат открити Дни на българската музика в Бургас днес.

Дни на отворените врати в Районния съд в Бургас

  • 18 Апр 2024
  • 81
Ученици, посланици на Европейския парламент от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Кольо Фичето“ и бъдещи съдебни администратори от паралелката „Съдебна администрация“ в Средно училище „Йордан Йовков“ посетиха бургаския районен съд в Деня на българската Конституция и юрист.

УЧЕНИЦИ И УЧИЛИЩНИ ПСИХОЛОЗИ ОБСЪДИХА ПРОБЛЕМИТЕ И ПРЕВЕНЦИЯТА НА РИСКОВЕТЕ В УЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ

  • 18 Апр 2024
  • 99
В Конгресния център се проведе среща на ученическите съвети, организирана от младежките ученически омбудсмани и отдел „Превенции и младежки политики“ към Община Бургас.