« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Писател въстана срещу предателите и простаците, които унищожават България

Управляващите и техните марионетки, които контролират музикалния и книжния пазар, са продажни предатели, които изпълняват чужди заповеди, обяви Ангел Хаджипопгеоргиев Писател въстана срещу предателите и простаците, които унищожават българската култура. „Песента „Антилопа“ на някаква си Тита в Х-фактор преля чашата отново и за кой ли път ще кажа на заспалия, овчи народ: Вашите управници ви подлагат на духовен и физически геноцид, а Вие спите 365-дневен сън“, сподели във Фейсбук писателят - езотерик Ангел Хаджипопгеоргиев. „Разголват дъщерите ви по сцените като парчета живо месо, а родителите им потриват ръце в очакване на финикийски знаци, неразбирайки, че децата им влизат в порно-индустрията и вип-проституцията. Заливат ефира с простотии, грозота и бездуховност, за да може да сте тъпи, а Саня, Криско и останалите национални предатели толерират, създават и продуцират откровена безвкусица, порнография и педофилия, и в симбиоза с всички медии Ви ги поднасят перманентно 24 часа в седмицата“, коментира писателят - хипнотерапевт, който от няколко години живее във Великобритания. „Не коментирам графоманията и идиотските книги, които заливат книжния пазар, защото никой не чете, но всеки гледа телевизия и всеки си купува жълта преса, където същите тези от екрана разкриват най-интимните си същности. „Вип Брадър“-и и други тъпи реалитита промиват заспалите ви мозъци и ги приспиват още повече, защото „преклонена главичка остра сабя не я сече“, добавя Хаджипопгеоргиев. „Като баща на четири деца и дядо на пет внука не мога да остана безучастен и открито заявявам, че управляващите държавата и техните марионетки, които контролират музикалния и книжния пазар, са продажни предатели, които изпълняват чужди заповеди и защитават антибългарски интереси, като вече 27 години унищожават българската култура, образование и духовност. Дори тези, под чието робство сме били 700 години, не са постъпвали с българите по този начин. Много се надявам думите ми да не останат във въздуха, а ако това се случи, то само ще затвърди мнението ми за заспалия и овчи народ“, споделя писателят.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 221
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 257
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 201
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 252
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 220
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.