Бареков: Държавата се управлява като "махленската свада" на Митьо Очите

След опита им да замажат очите на народа като подменят очевидната истина за гангстерската война ясно е едно: Мутренската война в държавата на Слънчака бе обявена за "махленска свада" от самия премиер и бивш главсекретар на МВР! Цинизъм или обикновена некомпетентност на МВР? Лъжи, лъжи, лъжи от сутрин до вечер по телевизора от нашите "държавници", заплахи и битовизиране и елементаризиране на глобалните икономически и институционални проблеми в обществото. Евтин битов популизъм, обиден за избирателите и дори за по-нормалните политици. Самото управление е един лош виц, една пиянска и пошла "махленска" свада. Това показва ежечасно тяхната некадърност, страхливост и безпомощност. За съжаление на всички, се оказах напълно прав какво ни очаква с тази политическа клика още преди изборите през 2014. Е, скъпи десни и либерални приятели, докарахте/ме/ мутрите обратно в дневния ред на държавата и то на всички нива- власт, улици, медии...Сега как ще погледнат хората в очите тези, които слугуват на ГЕРБ? Поведението на властта днес е като акцията на Митьо Очите в Слънчев бряг - орда нахални и неподготвени "батки", които не могат да решат проблемите на държавата, въоръжени с ножове и брадви като неандерталци. На мен като гражданин днес ми липсват политици като Иван Костов, Стефан Софиянски, Петър Стоянов, Ренета Инджова, които притежават различен интелектуален капацитет и профил от този на днешния башибозук в парламента и правителството. Но това е тема на друг разговор, свързан с възстановяването на държавността чрез модерен консерватизъм. Разбира се, и за това ще се окажа прав, но дано дотогава да не е прекалено късно...

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

EVN разкри копачки на криптовалута, крали ток от тях

  • 18 Юли 2019
  • 165
Екипи на ЕР Юг разкриха 3 обекта за копаене на криптовалута, които са незаконно присъединени към електроразпределителната мрежа на дружеството. Т. нар. „майнинг“ апаратура в два от трите обекта е била монтирана в специално пригодени мобилни фургони, снабдени с климатизация, камери за видео наблюдение и СОТ.

Бургазлии почетоха рождението на Апостола

  • 18 Юли 2019
  • 138
Десетки признателни бургазлии почетоха днес, 182-та годишнина на най-великия син на майка България и Апостол на нейната свобода - Васил Левски. Пред паметник на Дякона в Морската градина звучаха пламенни слова, парадни маршове.

Без предложения за нов главен прокурор на заседанието на ВСС

  • 18 Юли 2019
  • 148
На първото от четирите заседания на Висшия съдебен съвет (ВСС) предложения за кандидатури за главен прокурор не са внесени, съобщи представляващият съвета Боян Магдалинчев.

Паметникът на Бузлуджа спечели $185 000 от американска фондация

  • 18 Юли 2019
  • 148
Паметникът на Бузлуджа ще получи безвъзмездно финансиране от 185 000 долара от американската фондация „Getty“, за да се изготви план за неговата консервация. Това съобщиха на сайта на "Проект Бузлуджа", както и в блога на фондацията.

Студенти-доброволци помагат в Спешното на УМБАЛ Бургас през лятото

  • 18 Юли 2019
  • 136
Студенти по медицина помагат през лятотото в Спешното отделение на УМБАЛ Бургас. Това е част от задължителния им стаж, но някои ще останат и след като стажът приключи - напълно доброволно и безвъзмездно.