Бареков: Държавата се управлява като "махленската свада" на Митьо Очите

След опита им да замажат очите на народа като подменят очевидната истина за гангстерската война ясно е едно: Мутренската война в държавата на Слънчака бе обявена за "махленска свада" от самия премиер и бивш главсекретар на МВР! Цинизъм или обикновена некомпетентност на МВР? Лъжи, лъжи, лъжи от сутрин до вечер по телевизора от нашите "държавници", заплахи и битовизиране и елементаризиране на глобалните икономически и институционални проблеми в обществото. Евтин битов популизъм, обиден за избирателите и дори за по-нормалните политици. Самото управление е един лош виц, една пиянска и пошла "махленска" свада. Това показва ежечасно тяхната некадърност, страхливост и безпомощност. За съжаление на всички, се оказах напълно прав какво ни очаква с тази политическа клика още преди изборите през 2014. Е, скъпи десни и либерални приятели, докарахте/ме/ мутрите обратно в дневния ред на държавата и то на всички нива- власт, улици, медии...Сега как ще погледнат хората в очите тези, които слугуват на ГЕРБ? Поведението на властта днес е като акцията на Митьо Очите в Слънчев бряг - орда нахални и неподготвени "батки", които не могат да решат проблемите на държавата, въоръжени с ножове и брадви като неандерталци. На мен като гражданин днес ми липсват политици като Иван Костов, Стефан Софиянски, Петър Стоянов, Ренета Инджова, които притежават различен интелектуален капацитет и профил от този на днешния башибозук в парламента и правителството. Но това е тема на друг разговор, свързан с възстановяването на държавността чрез модерен консерватизъм. Разбира се, и за това ще се окажа прав, но дано дотогава да не е прекалено късно...

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Нургюл Салимова вече е гросмайстор при жените

  • 25 Апр 2019
  • 34
Състезателката на шахматен клуб "Бургас 64" Нургюл Салимова успя да покрие последната си - трета норма и вече е носител на званието гросмайстор при жените.

Нови цветни пейки за посетителите в парк „Минерални бани"

  • 25 Апр 2019
  • 51
Весели цветни пейки , нови барбекю зони и красив кът за детски рождени дни допълват визията на една от най-предпочитаните дестинации през уикенда от бургазлии - парк "Минерални бани".

Увеличават социалната пенсия за старост с 5.7% от 1 юли

  • 25 Апр 2019
  • 54
Правителството публикува проект на постановление, с което от 1 юли социалната пенсия за старост ще се повиши с 5,7 процента и ще стане 132,74 месечно. Промяната се прави, тъй като със същия процент ще се актуализират размерите на всички пенсии.

Окончателно отпада допълнителният имотен данък в курортите

  • 25 Апр 2019
  • 35
Депутатите приеха промените в Закона за местните данъци и такси. 106 общини с национални курорти ще трябва да намалят данъка за имоти, които не са основно жилище или които не са регистрирани като туристически обекти, тъй като Конституционният съд отмени това изискване с дата до 20 април.

Откриват Национална изложба за цветя „Флора Бургас" на Великден

  • 25 Апр 2019
  • 59
С концерт на група "Горещ пясък", ансамбъл "Зорница" и квартет солисти от хор "Милка Стоева" ще бъде открито 35-то издание на Национална изложба на цветя "Флора Бургас" 2019 на 28 април, неделя, от 11 часа.