« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Дъжд, сняг и вятър ни очакват през седмицата

Днес времето ще бъде облачно. От запад ще започнат превалявания от дъжд и сняг, които ще обхващат главно южните и планински райони. В София ще превалява сняг, дъжд и валеж в смесена фаза. Температурите след обяд ще достигнат стойности от 4 до 10 градуса. Ще духа умерен вятър от северозапад, в югозападните райони - от север. Утре сляб сняг и дъжд ще превалява над североизточните райони. Минималните температури ще бъдат от минус 3 до плюс 3 градуса, в източната част на Горнотракийската низина и Черноморието - до 6-7 градуса. По-ниски стойности са възможни в Югозападна България. През деня температурите ще достигнат 2 до 7 градуса. Ще продължи да духа умерен, в Дунавската равнина - временно силен, вятър от северозапад. В ьсряда минималните температури ще бъдат от минус 5 до плюс един градуса. В югозападните райони минималните температури ще са по-ниски, до около минус 8, минус 9 градуса. През деня максималните стойности ще бъдат от 1 до 8 градуса. Ще остане ветроеито, с до умерен северозападен вятър. Почти без валежи. Без съществена промяна ще остане времето в четвъртък и петък. Минималните температури най-често ще са от около минус 4 до 1 градус, на места в югозападните райони и високите полета до около минус 6, минус 7 градуса. Дневните стойности ще бъдат най-често от 3 до 8 градуса. Облачността ще бъде по-често значителна, с временни разкъсвания, почти без валежи в по-голямата част на страната. Вятърът в четвъртък ще отслабва и вечерта срещу петък ще стихне, а впоследствие ще се появи слаб, от източна посока. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

В Сливен се провежда кампания в училищата „Чуй ме! Нито един повече!“

  • 19 Апр 2024
  • 62
Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ на Младежки дом Сливен и над седемдесет младежки и културни организации в Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев, вече набра скорост и постига завидни резултати.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОБУСИ ЩЕ ПРЕВОЗВАТ УЧЕНИЦИ

  • 19 Апр 2024
  • 77
За първи път Министерството на образованието и науката предвижда закупуването на електрически училищни автобуси.

МЗХ публикува за обществено обсъждане изменение в нормативната уредба за интервенциите в областта на агроекологията

  • 19 Апр 2024
  • 85
Министерство на земеделието и храните публикува за обществено обсъждане проект на Наредба № 10 от 2023 г. за условията и реда за прилагане на интервенциите в областта на околната среда и климата и хуманно отношение към животните.

Новите 80 автомобилa за Автомобилна администрация вече са доставени

  • 19 Апр 2024
  • 85
С нови 80 автомобила за контрол изцяло обновяваме автопарка на ИА „Автомобилна администрация“.