Наградиха директорката на детската градина в Черни връх

Номинираната за „Личност на годината 2018“ Славина Тошева сподели, че ще продължи да работи за каузата на младите хора и благодари на кмета на Камено за подкрепата Димитър МИШЕВ Снимки: Георги РУСЧЕВ – Флагман.БГ Директорът на детската градина в село Черни връх, община Камено - Славина Тошева, получи наградата за голямото й сърце на педагог и ръководител, който с лични усилия възроди потопената след природно бедствие сграда и я превърна в интерактивен модел за обучение чрез ежедневни активности за изграждане на навици у децата. На бляскава церемония в бургаския Грандхотел и СПА „Приморец“ номинираната за „Личност на годината 2018“, организирана от Областната управа и колегите от Флагаман.БГ сподели, че ще продължава да работи за каузата на младите хора, за техния успех и за това да останат в страната. Лично заместник-председателят на Камарата на строителите в България инж. Николай Николов й връчи наградата, а водещата на официалната церемония „Личност на годината“ Анна Добрева припомни как голямото наводнение в Община Камено в края на 2017 г. принуди 30 деца на възраст между две и шест години да пътуват един час по разбити участъци в тъмното, защото детската им градина бе сред най-пострадалите от водния ад. Младата и напориста директорка водеше ремонтните дейности, даваше тласък и с тропане по вратите на местни и национални институции. Благодарение на нейната всеотдайност, сградата бе разширена и реновирана и днес в нея има два пъти повече деца. „Това, което правя, е моя лична кауза. Благодаря на кмета на Камено Жельо Вардунски, който ме подкрепя във всяко мое начинание!“, каза Тошева. Тя благодари и на Сдружение „Младежки глас“ за номинацията. На официалната церемония, когато бе наградена, освен кмета Вардунски, депутати, градоначалници, общински съветници, ръководители на институции, дейци на културата, представители на бизнеса, културата и образованието, присъстваха и главният редактор на в. „Компас“ Дарина Стоянова, както и изпълнителният директор на RN MEDIAGROUP Веселин Пренеров.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

КМЕТЪТ СТАНИСЛАВ ДЕЧЕВ НАГРАДИ ШАМПИОНИТЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС В ХАСКОВО

  • 20 Апр 2024
  • 24
Александър Василев от България и Надя Кулби от Полша спечелиха шампионските титли на Международния турнир от сериите ITF – втора категория до 18 години Хасково 2024.

Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново

  • 20 Апр 2024
  • 32
Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново.

403 кг хероин задържаха при операция на ГКПП „Капитан Андреево“

  • 20 Апр 2024
  • 53
Близо 403 кг хероин бяха задържани на ГКПП Капитан Андреево при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция.

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 350
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 448
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.