« юни 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Борисов: Не ми се иска повече Веско Маринов да ми пее

Признание за липса на доверие и намек за прекомерна концентрация на власт в ръцете на един човек направи председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, ден, след като стана ясно, че дългогодишният му заместник на различни постове Цветан Цветанов напуска партията. „Това беше очаквано, не ми се искаше повече Веско Маринов (известен с близкото си приятелство с Цветанов – б.р.) да ми пее на концертите, ясно бях казал как трябва да се проведе кампанията, не се съобразиха на моменти с мен. Винаги народът ми е давал кредит на доверие, много внимателно съм разчитал какво се иска от мене”, подчерта Бойко Борисов, съобщава бТВ. Той коментира и позицията на Цветанов, който вчера спомена „липса на доверие” между двамата: „Каза, че доверието в нас по много теми го няма. След като го няма, това (оставката) е правилно решение”. Борисов посочи, че е предложил на Цветанов да остане служител на ГЕРБ, но без да е ръководител и без да е лице на партията. Бившият силов министър обаче не приел. „Името на Цветан Цветанов се заменя с Изпълнителната комисия (…) Има лидер, зам.-председателят се занимаваше с партията през другото време, ролята на Изпълнителната комисия беше много слаба”, обяви Борисов, като в името на „демократичността и плурализма” в ГЕРБ ще има нов вътрешнопартиен орган за контрол „за сигнали, жалби и оплаквания”, които не касаят престъпления. Нов зам.-председател на партията няма да бъде назначаван, а административният секретар ще придобие нови правомощия. Днес Борисов посочи и няколко структури, чиито шефове ще бъдат наказани заради слабо представяне на евровота: „Не може в Ямбол да направим всичко и да не спечелим изборите, или в Плевен (…), или в Добрич”. След седмица ще има още една среща с областните ръководители. На въпроса как ще се справи ГЕРБ с местните избори без Цветан Цветанов, Бойко Борисов бе категоричен: „Дайте да си говорим сериозно по тия теми (…) Аз влязох в избори когато направих ГЕРБ с 90% рейтинг. Магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат!”. http://glasove.com

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

6 години Балкански фестивал на изкуствата в град Карнобат

  • 14 Юни 2019
  • 611
Заповядайте на Шестото издание на Балкански фестивал на изкуствата – Карнобат 2019 от 14.06.2019 г. до 16.06.2019 г., където ще се съберат над 600 танцьори, певци и артисти.

Затворнически Биг Брадър: Връзват тези гривни за краката на лишените от свобода

  • 14 Юни 2019
  • 262
От Министерството на правосъдието показаха днес устройствата от пенитенциарната система, или т.н. затворнически гривни, чрез които у нас вече официално работи електронният мониторинг на правонарушителите. Системата е израелска, а устройствата са два вида - на радиочестота и с GPS. Гривните се поставят на глезена.

Остров Света Анастасия ви кани на празник на билките, народното творчество и здравословната храна

  • 13 Юни 2019
  • 328
Остров Света Анастасия ще посреща гости с фолклорни ритуали за здраве и плодородие в първото издание на "Биле фест" - фестивал, посветен на билките. Заповядайте и вие!

Мениджърът на ЛЕН инспектира „Парк Арена ОЗК” за евро домакинството по водна топка

  • 13 Юни 2019
  • 317
Мениджъра на Европейската федерация по плувни спортове ЛЕН и председател на Европейската федерация по водна топка Марко Бирри се срещна с кмета на община Бургас Димитър Николов.

14-годишна стана майстор на спорта в плуването

  • 13 Юни 2019
  • 330
Носител на званието „Майстор на спорта” стана плувкинята Жанет Ангелова.