« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургазлия се нуждае от 20 000 евро за бъбречна трансплантация

Двата му бъбрека вече са отказали, приятели му помагат с онлайн базар Кирил Малчев от Бургас, който страда от тежка бъбречна недостатъчност, е получил оферта от клиника в Турция за трансплантация. Оказа се, че исканата сума е по-малка от очакваното. Тя е 20 000 евро, сподели 35-годишният мъж във Фейсбук. Животът на младия мъж виси на косъм. Двата му бъбрека вече са отказали и затова се нуждае от спешна трансплантация в чужбина. „Искам да благодаря на всички познати и непознати, които отвориха сърцата си и ме подкрепиха в тази толкова трудна борба на живот и смърт! До момента с Ваша помощ набраната сума е 14 600 лева“, добавя Кирил. „Вече имам дарителска сметка. Така ще сте сигурни и спокойни, че вашите пари ще се използват само и единствено по предназначение- за моята животоспасяваща бъбречна трансплантация. Ако превеждате парите в банка Райфайзен, където е отворена сметката, няма да се налага да плащате такса за превод! Искам да ви поканя да се присъедините в онлайн базара, организиран в моя помощ - https://web.facebook.com/groups/1207400696005802/! Там може да закупите нещо или да дарите благотворително“, пише в социалната мрежа Кирил Малчев. „Преди тази кампания бях отчаян... на ръба на силите си, а днес вече вярвам в чудеса. Вярвам, че с Ваша помощ ще победя в битката за живота си!“, споделя бургазлията. Майка му е готова да му даде единия си бъбрек, за да продължи да живее. Проблемът е, че семейството не разполага със сумата от 37 хиляди долара, която е необходима за извършване на манипулацията. Oт 11 години той посещава три пъти в седмицата Центъра по хемодиализа в град Бургас. С времето неговите кръвоносни съдове са се увредили и опциите за лечение не са много. Една от тях е трансплантация в Турция, но цената на операцията е далеч от възможностите на неговото семейство. „Направен е онлайн базар в полза на Кирил Малчев. Нека бъдем милосърдни и помогнем, като се разделим с вещи, които не са ни вече нужни, но могат да бъдат полезни на друг, като по този начин спасим един човешки живот!“, призова на Фейсбук страницата „Базар в помощ на Кирил Малчев“ Таня Шуманова. „Идеята е всеки, който иска да помогне, да качва снимка на определена вещ, като определя някаква начална стойност. След това желаещите да я притежават залагат и този, който е предложил най-много, печели вещта. Нека търгът да продължи поне 24 часа, за да го видят повече хора! Спечелилият нарежда парите по сметката на Кирил през банка или по Еконт, снима платежното и го качва като снимка под поста, а подаряващият му изпраща вещта или му я предава лично“, обясняват приятели на Кирил. Може да помогнете на Кирил: - Чрез паричен превод по дарителската му сметка в Райфайзенбанк IBAN: BG73 RZBB 9155 1039 2551 09 BIC: RZBBБGSF - За Кирил Стоянов Малчев - Чрез Paypal PayPal www.paypal.me/malchev

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 208
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 261
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 277
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 272
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 249
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение