Утре: Парад „ЗА“ традиционното семейство

Над 300 бургазлии се очаква да се включат в парад в подкрепа на традиционното семейство. Шествието е предвидено за утре, 10 юни. То ще започне от площад "Тройката" в 18.00 часа, ще продължи по ул. "Александровска" до сградата на Общината, където с позитивно послание гражданите ще изразят своята позиция. Изявление в подкрепа на традиционното семейство ще направи председателят на Асоциация "Общество и ценности" - Михаела Джоргова. Тя е координатор Европейска гражданска инициатива "Мама, татко и деца" за България, в която със своите подписи се включиха над 15 хиляди души. С танци на семейства от мъж, жена, заедно с децата си, участниците ще изразят своята позиция срещу узаконяването на еднополовите бракове, осиновяването на деца от гей двойки и пропагандата на хомосексуализма в училищата. За поредна година се очаква акцент в парада да бъдат двойките облечени в сватбените си костюми и булчински рокли. Предвижда се за финал на събитието в небето да бъдат пуснати стотици балони, с надпис „В подкрепа на традиционното семейство“. Парадът се организира от представители на протестантските църкви в града.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 42
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 77
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 49
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е СЪЗДАЛ ЛОГОТО НА БУРГАСКИЯ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ – ОТГОВОРЪТ Е В ГАЛЕРИЯ „ПЕТКО ЗАДГОРСКИ”

  • 28 Мар 2024
  • 85
*Изложбата „Графичен дизайн” с над 100 пана ще представи Петър Пецин тази вечер в Бургас

МИНИСТЪР КРЪСТЮ КРЪСТЕВ ВРЪЧИ ДВЕ НАГРАДИ НА ОФИЦИАЛНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА СЪБИТИЕТО „ИКАР“ 2024

  • 28 Мар 2024
  • 79
Министърът на културата Кръстю Кръстев връчи две награди– за куклен театър на Държавния куклен театър в Стара Загора и за драматичен театър – на Народния театър „Иван Вазов“.