Звездно представяне на хип-хоп формация „Форсайт крю”

Популярната бургаска хип-хоп формация „Форсайт крю” към Брейк клуб „Бляк Стайл” се завърна от поредно успешно участие в международния танцов фестивал „Вълшебен свят” в Хасково. Конкурсът се организира за поредна година от Балет „Рона” – Хасково между 9 и 11 юни тази година. Представители на журито бяха международни танцьори, хореографи и танцови педагози от САЩ, Швейцария, Италия, Румъния, Унгария, Гърция, Русия, Естония, Черна гора и др. Най-колоритен за нашите танцьори беше хип-хоп хореографът Лил Фил от Белгия. Бургаските хип-хопъри се представиха блестящо и завоюваха следните награди в стил Хип-Хоп: 1 място малка група 1 място формация 1 и 3 място соло 1,2 и 3 място дует Гран при за Хип Хоп Голямата награда за най-добър танц на конкурса между 900 хореографии в Битката на стиловете – състезание на най-добрите танци на конкурса. В конкурса взеха участие над 3000 танцьори от България, Гърция, Румъния, Италия. През изминалите две години, на същия конкурс, формацията беше отличeна отново с Гран При, Награда за най-добър танц на конкурса и Награда за най-добър педагог за хореографът и треньор на Форсайт крю - Христо Андонов-Черния. На 18 юни /неделя/, от 20.00 ч. на площад „Тройката” Брейк и хип хоп клуб „Бляк Стайл” и Танцова школа „Дюн” ще представят най-доброто от репертоара си за годината в общо концерт „ТАНЦ МАНИЯ 2017”. През изминалата учебна година двете школи отбелязаха забележителни резултати в международни танцови конкурси. В концерта „ТАНЦ МАНИЯ 2017” те ще представят най-доброто от продукцията си.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 68
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 64
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 71
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 381
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 353
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.