Burgas Skate Open 2017 ще бъде луда надпревара с фестивална атмосфера

През август предстои третото издание на Burgas Skate Open. Тази година събитието няма да е просто състезание, а младежки фестивал със сцена, музика и парти атмосфера. Очакват се майстори на дъската от страната и чужбина, привлечени от сериозния награден фонд, но и от красотата и условията, които Бургас предлага за практикуване на този спорт. Скейт парк "Изгрев" продължава да е най-модерният у нас и абсолютно равностоен като качество на съоръженията от този клас в Европа и зад океана. Вече потвърдиха своето участие победителите от 2015 и 2016 година - Явор Вечерников и Владимир Иванов, Dávid Szépvölgyi от Унгария, Rysan Marien от Холандия, Daniel Delgado от Барселона, Marco Kara от Германия. Бургас ще стиска палци за добро представяне на местното момче Виктор Йорданов. Очаква се още изявени скейтъри да се включат в надпреварата. Първият ден (11 август) ще премине в експо център "Флора" в Морската градина, под формата на Warm Up Event. На специално изградени уреди ще се проведе конкурсът Best Line, а фотографите Ивайло Дончев, Велико Балабанов и Теодор Пеевски ще представят съвместна изложба, посветена на скейт културата в България. На 12 август стартира същинското международно състезание. След награждаването, в близост до скейт парка ще започне концерт на живо с участието на Funktool, Daft Dub и FYRE. За актуални новини следете страницата на събитието във фейсбук:   https://www.facebook.com/BurgasSkateOpen/?hc_ref=ARRcXYm7E3QRnWMFblGB_HoVEcA7IZXWE9cwYjRX50xuWyubcCF0I8r4t8lr-XZS7tI&fref=nf   Burgas Skate Open 2017 се организира от Amnesia Skate Shop и Община Бургас, като част от инициативата на кмета Димитър Николов "Бургас харесва младите":   https://www.facebook.com/BurgasLikesYouth/?fref=ts  

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 66
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 37
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е СЪЗДАЛ ЛОГОТО НА БУРГАСКИЯ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ – ОТГОВОРЪТ Е В ГАЛЕРИЯ „ПЕТКО ЗАДГОРСКИ”

  • 28 Мар 2024
  • 75
*Изложбата „Графичен дизайн” с над 100 пана ще представи Петър Пецин тази вечер в Бургас

МИНИСТЪР КРЪСТЮ КРЪСТЕВ ВРЪЧИ ДВЕ НАГРАДИ НА ОФИЦИАЛНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА СЪБИТИЕТО „ИКАР“ 2024

  • 28 Мар 2024
  • 69
Министърът на културата Кръстю Кръстев връчи две награди– за куклен театър на Държавния куклен театър в Стара Загора и за драматичен театър – на Народния театър „Иван Вазов“.

Икономически полицаи от ОДМВР-София предотвратиха продажбата на близо 120 кг негодни хранителни продукти

  • 28 Мар 2024
  • 67
В хода на проведена през вчерашния ден специализирана полицейска операция служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в областната дирекция извършили съвместни проверки с представители на Областната дирекция по безопасност на храните.