« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Арт и дизайн работилницата разкрива групи в МКЦ

От 15 септември Арт и дизайн работилницата ще разкрие първите си групи в Младежки културен център – Бургас. Заниманията ще се провеждат всяка събота и неделя от 09:30 до 13:30 часа. Инициативата цели задоволяване на огромния интерес от страна на родители и деца. По повод откриването на новата работилница ще бъдат разкрити за първи път групи за по-големи деца. Също така се планира провеждането на семинари за възрастни, които желаят да усвоят определена техника за работа с материали. По първоначален план ще бъдат разкрити няколко групи- „Детски градини”, където екипа на работилницата очаква най-голям интерес. Групите ще бъдат с капацитет от 15 деца, а целия творчески процес ще се следи от няколко педагога. Времето за работа е съобразено с нуждите на различните възрасти. Очаква се интерес да възникне и към групите „1 и 2 клас” и „3 и 4 клас” където очакванията към децата ще са по-високи, съответно проектите, които ще се правят ще изискват концентрация, внимание към изработката на отделните елементи, също така ще се търси завършен външен вид на крайния продукт. Неминуемо е родителите да очакват все повече иновативни и интересни занимания за различните възрастови групи, както и изложби с изработените изделия. В момента тече усилена информационна кампания за популяризирането на дейността на работилницата. Подадени са заявление за разкриване на групи в к-с „Меден рудник” и „Славейков” и „Възраждане”. През изминалата учебна година над 140 деца станаха част от творческия процес разпределени в четири детски градини. През новия сезон се очаква увеличение на броя на разкритите групи по детските заведения. Арт творци от различни области проявяват интерес към методите на работа в работилницата и осъществяването на съвместни проекти и инициативи.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

По думите на военния ни министър българското разузнаване следи ситуацията в Близкия изток

  • 19 Апр 2024
  • 64
Докладваха ни, че ударът в Иран е ограничен по военна цел.

ВАРНА БЕ ДОМАКИН НА СЪСТЕЗАНИЯТА ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ В МОДАТА, ФРИЗЬОРИ И ГРИМЬОРИ

  • 19 Апр 2024
  • 71
За поредна година МОН организира състезания за излъчване на млади таланти в модата и фризьорството, като този път домакин на пъстрото събитие беше Варна.

В Сливен се провежда кампания в училищата „Чуй ме! Нито един повече!“

  • 19 Апр 2024
  • 111
Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ на Младежки дом Сливен и над седемдесет младежки и културни организации в Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев, вече набра скорост и постига завидни резултати.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОБУСИ ЩЕ ПРЕВОЗВАТ УЧЕНИЦИ

  • 19 Апр 2024
  • 109
За първи път Министерството на образованието и науката предвижда закупуването на електрически училищни автобуси.