« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Тази година най-успешните бургаски спортисти ще бъдат почетени на бляскава церемония в спортна зала „Бойчо Брънзов“

Тази година най-успешните бургаски спортисти ще бъдат почетени на бляскава церемония в зала "Бойчо Брънзов". Събитието е насрочено за 22 декември, с начало в 19 часа. То включва и развлекателна част, която ще е интересна за посетителите. Входът е свободен за всеки, който желае да присъства. Водещи на церемонията ще бъдат любимите артисти от малкия екран и театралната сцена Гергана Стоянова и Симеон Владов. Желанието на Община Бургас и нейните партньори в организирането на събитието е то да се превърне в един истински празник за заслужилите спортисти в края на 2017 г., както и за публиката. Освен на десетте най-изявени състезатели, призове ще бъдат връчени и в други три допълнителни категории - "Млад талант", "Спортист с увреждания" и "Отбор на годината". Класирането ще се извърши по регламент, в който първенците се избират чрез анкети от спортните журналисти. Новост е също това, че за първи път ще има и онлайн гласуване. Чрез него своето лично мнение могат да изразят феновете. Линк към платформата за гласуване ще бъде публикуван в сайта на Община Бургас след 10 декември. Официалните победители - състезатели и треньори, ще получат, както всяка година, парична премия от Община Бургас. Любимците на публиката също ще бъдат обявени по време на шоу програмата в зала "Бойчо Брънзов", като за тях са предвидени предметни награди. Талантливите хора са национално богатство и заслужават подкрепа, независимо в коя област се изявяват. Това е водещ принцип в дейността на Община Бургас, винаги подкрепян и от местния парламент. Някои от заслужилите ни спортисти, изявени спортни деятели, спортисти с увреждания, остават извън челната десетка, въпреки че наред с другите са постигнали своите добри резултати. Затова тази година се дава възможност на всеки човек с мнение да упражни своя вот. Целта е заслужилите спортисти и отбори, треньорите, личностите с принос към спорта в Бургас, да бъдат почетени подобаващо, защото това е допълнителна мотивация за постигане на успехи и уважение към техния труд.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 272
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 333
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 250
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 321
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 278
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.