« юли 2018 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

От днес се подават заявления за издаване на стикери за „Зелена зона“

От 1 май в Бургас започва да функционира "Зелена зона" за платено паркиране. Работното време на "Зелената зона" ще бъде от 11:00 ч. до 20:00 ч. всеки ден от седмицата. Цената за престой в зоната ще бъде 1 лв. на час. Тя ще има следният обхват: Подзона "Зелена - 1" с граници: от ул. "24-ти черноморски пехотен полк" до ул. "Велико Търново"; зоната, заключена между ул. "Георги Баев", ул. "Поморие", ул. "Велико Търново", ул. "24-ти черноморски пехотен полк" и ул. "Адам Мицкевич". Подзона "Зелена - 2" с граници: ул. "24-ти черноморски пехотен полк" от ул. "Велико Търново", до ул. "Поморийска"; ул. "Поморийска"; паркинг "Северен плаж". Заявления за издаване на стикер за "Зелена зона" ще се приемат от 16.04.2018 г. в офиса на ОП "Транспорт" на ул. "Александровска" № 106. Режимът за платено паркиране се въвежда с решение на Общинския съвет.

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Изгониха Мая Манолова от тристранката

• 38
Членовете на Националния съвет за тристранно сътрудничество не допуснаха омбудсмана Мая Манолова да присъства на заседанието им. Бизнесът бе съгласен, ако някой признае Манолова за член на своята делегация. Синдикатите обаче бяха категорично против.

Ограничават камионите по ул. "Крайезерна"

• 35
Допълнителни мерки ще осигуряват безопасния трафик и предотвратяването на задръствания от тежкотоварни камиони по ул. "Крайезерна" по време на активния летен сезон.

По родните места на тракийци в Мала Азия

• 60
Пътешествие до Мала Азия организираха бургаските тракийци от дружеството "Екзарх Антим I". Крайната му цел бяха група турски села - Урумче, Чаталтепе и Коджабунар, от които навремето са били принудени да бягат цели родове българи.

Санират бившата Трета поликлиника

• 39
Проектът на Община Бургас за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на ДКЦ II - бившата Трета поликлиника - получи официално одобрение. Очаква се да бъде осигурено необходимото финансиране, за да стартират строително-монтажните дейности.

Длъжници се разделиха с оборота си от заведения по морето

• 41
Екипи от данъчни и публични изпълнители от териториалната структура на НАП извършиха изненадващи проверки на търговски обекти по Южното Черноморие, които се стопанисват от фирми неплащащи просрочените си задължения към приходното ведомство.