« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

На 1 май започва рехабилитация на входа на Бургас от магистрала „Тракия“

На първи май започва рехабилитацията на входа на Бургас от магистрала „Тракия“, съобщи днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Отсечката е с дължина близо 8 км и в момента е в тежко състояние. На 1 май министърът ще е на инспекция на обекти в Бургас. Очаквам до средата на месец юни, според поетия през миналата година ангажимент, да завърши рехабилитацията на пътя Поморие – Ахелой, каза регионалният министър. Ще се работи също по 7 км от АМ „Черно море“, пътищата Добрич – Албена, както и по пътя за Златни пясъци. През тази година ще бъдат ремонтирани десните тръби, в посока София, на тунелите „Ечемишка“ и „Витиня“, както и мостовите съоръжения в най-критично състояние на АМ „Хемус“. Ще продължат стартиралите през 2017-а ремонтни дейности по около 40 пътни участъка, сред които са Източната дъга на Софийския околовръстен път, изхода към Благоевград между Владая и пътен възел „Даскалово“, отсечки в Северна и Северозападна България. Продължава рехабилитацията на пътни участъци със средства от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. С 300 млн. лв. от нея ще бъдат ремонтирани 27 пътни отсечки. Продължава изграждането и на автомагистрални отсечки. В рамките на тази година ще приключи строителството на още 30 км от АМ „Струма“. Започна изграждането на 9,3 км от АМ „Хемус“ между Ябланица и пътен възел „Боаза“. До месец и половина ще стартират още 16,5 км между пътен възел „Буховци“ и пътен възел „Белокопитово“. Предстои да стартира тръжна процедура за други 52 км от магистралата. Ако бъдат сключени договори по стартиралите тръжни процедури за тунел „Железница“ и пътя до Калотина, през тази година ще започне работата и по тях. Работим усилено и по въвеждането на тол системата, защото имаме амбициозна програма, но без нея, няма да успеем да я реализираме, каза министър Нанков.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 34
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.

Apple премахна WhatsApp и Threads от магазина си за приложения в Китай

  • 19 Апр 2024
  • 70
Apple премахна WhatsApp и Threads от магазина си за приложения в Китай след заповед на интернет надзора на страната, която се позова на опасения за националната сигурност.

Контрабандни цигари, укрити във филтри за абсорбатори, откриха митническите служители на МП Капитан Андреево

  • 19 Апр 2024
  • 61
Близо 220 000 къса (11 000 кутии) нелегални цигари задържаха митническите служители при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция.

Народното събрание прие предложението на БСП за отлагане на либерализацията на ток за домакинствата

  • 19 Апр 2024
  • 66
Народното събрание прие на първо четене предложението на парламентарната група на „БСП за България“ за отлагане с 1 година на либерализацията на пазара на електроенергия за домакинствата.

БАБХ съветва: Купувайте козунаци през интернет платформи само от регистрирани търговци

  • 19 Апр 2024
  • 92
Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) поддържа публичен регистър на операторите, които извършват търговия с храни от разстояние, в това число и козунаци.