Бургаската група Lemon Box изнася концерт в Авиомузея

На група Lemon Box явно й харесва да прави изкуство в нестандартни пространства. След като миналата година бургазлиите изнесоха концерт на остров Света Анастасия, новото им място за изява е Авиомузеят в квартал "Сарафово".             Група Lemon Box са: Зорница Димитрова - вокал, Станимир Димитров - китара, Мартин Профиров - барабани, Асен Хайдутов - перкусии, синтезатори, Стефан Германов - бас китара, гост: Дара Донева - вокал.   Концертът им ще започне в 20:00 ч. и ще завърши малко преди 22:00 ч. на 30 май 2018 г. Авиомузей Бургас (www.avioburgas.bg) се намира на открито в зоната на Летище Бургас, непосредствено до входните бариери. На тези от вас, които не са го посещавали, препоръчваме да дойдете в 19.00 ч. Във времето до началото на концерта можете да се разходите между самолетите, да се качите в тях, да разгледате експозицията "Летящият човек" и да проверите уменията си за пилотиране чрез симулатор.  Papa Beer и Studyo del Vino ще подкрепят музикалното събитие с качествени напитки. Цената на билета е 12 лв. (с включена стойност за разглеждане на самолетите от експозицията на музея). За деца до 12 г. входът е безплатен. Билети могат да бъдат закупени от касата в Културен дом на нефтохимика. Предвид особения статут на зоната и поради съображения за сигурност, при влизането ви на концерта от специализираните органи за охрана ще бъдат извършвани проверки за недопускане на опасни вещества и предмети. Моля, не носете такива със себе си! Общественият транспорт до Летище Бургас е чрез автобус №15. Ако пътувате за концерта с автомобил, може да използвате паркинга на Община Бургас близо до кръговото кръстовище преди летището, а също и разрешените за паркиране места по улиците на кв. "Сарафово". Можете да паркирате и в зоната на Летище Бургас, където таксите за престой са - 10 минути (безплатно), 1 час (2 лева), 2 часа (5 лева), 3 часа (8 лева).

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

НОИ стартира програмата за профилактика и рехабилитация за 2024 г.

  • 29 Мар 2024
  • 48
т 29 март т.г. започва изпълнението на програмата за профилактика и рехабилитация за 2024 г., като са подписани договорите с 21 юридически лица за общо 50 заведения, изпълнители на програмата.

Исторически музей – Поморие кани децата на приключение с търсене на съкровища и интересна беседа

  • 29 Мар 2024
  • 43
На 06.04.2024 г. /събота/ от 14.00 часа Исторически музей – Поморие кани децата, които се интересуват от история, на истинско приключение:

НАД 1000 БЕГАЧИ ЩЕ МЕРЯТ СИЛИ НА ДЕВЕТОТО ИЗДАНИЕ НА МАРАТОН СТАРА ЗАГОРА 2024

  • 29 Мар 2024
  • 49
„До момента справката, която направихме преди минути в регистрационната система показва, че има заявили участие 1049 желаещи. Преминахме мечтаната граница от 1000 участници, около 200 са регистрираните само от град Стара Загора.“

Кметът Иван Алексиев получи пълна подкрепа в предложението си за учредяване на Фонд за развитие на Летище Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 52
С 20 гласа ЗА от 20 присъстващи общински съветници беше прието предложението на кмета на община Поморие Иван Алексиев за учредяване на сдружение с нестопанска цел „Фонд за развитие на летище Бургас“.