Записват за безплатната Лятна IT академия до 13 юни

На 9 юли 2018 г. /понеделник/ започва третото издание на Лятната IT академия за ученици и студенти. И тази година кандидатите ще се явят на предварителен тест, след който ще бъдат сформирани 6 групи ученици и 2 групи студенти, разпределени по следния начин: - Основи на програмирането (C++) - 5-6 клас - начинаещи - 2 групи; - Основи на програмирането (C++) - 7-8 клас - напреднали; - Уеб дизайн - 5-6 клас - начинаещи; - Уеб дизайн - 7-8 клас - напреднали; - Създаване на уеб приложения - 9-10 клас; - Програмиране на Java -  студенти в БСУ; - Програмиране на Java  и създаване на мобилни приложения - студенти  в Университет "Асен Златаров" / Колеж по туризъм/.   Във всяка група ще се обучават 15 ученици или студенти. Заниманията на учениците ще се провеждат в ППМГ "Академик Никола Обрешков"- Бургас по график. Обучителите са известни преподаватели по компютърни технологии. Студентите ще се обучават в Колежа по туризъм към Университет "Проф. Асен Златаров" и БСУ. Желаещите да бъдат включени в курсовете на Лятната IT академия трябва да подадат документи /заявление по образец/ в ЦПЛР-Бургас, на адрес: ул. "Райна Княгиня" 11, ет. 2,  при организаторите, всеки делничен ден до 13 юни 2018 г. от 10 до 12 и от 14 до 16.30 часа. При подаване на заявлението трябва да се представи документ /ученически бележник, лична карта, студентска книжка/, удостоверяващ класа или курса на кандидатите. Предварителният тест ще се проведе на 23 юни от 09:00 часа в ППМГ "Акад. Никола Обрешков". Допълнителна информация за входящия тест можете да получите на сайта на ЦПЛР-Бургас: www.odk-burgas.com. До 15 юни на същия сайт ще бъдат поместени списъците с кандидатите за провеждане на теста.  Телефони за информация: 056 84 45 49 - организатори, както и 056 843 643 - зам.-директори.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 277
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 255
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.

Свети Георги обединява седем художници именици в галерия „Ателие R“

  • 24 Апр 2024
  • 263
Седем творци именици дават началото на първата Гергьовденска изложба в Бургас. Домакин на арт събитието е галерия „Ателие R“. Изложбата се открива в навечерието на поредицата от светли празници-на 29 април от 18.00 часа в галерията на улица „Възраждане“ 25 и обединява творци с различен натюрел и търсения в изкуството.

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 299
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 270
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.