Бургас избира ученик на годината

Община Бургас стартира за втори път кампанията "Ученик на годината". Тя е част от програмата "Бургаски деца" на администрацията и има за цел да насърчава и подкрепя изявени младежи с постижения в областта на образованието, науката и изкуствата. Имената на номинираните за приза ученици са обявени и всеки може да даде своя вот за някое от децата. Предложенията за номинации се отправят от директорите на училищата или експертна комисия и са в следните категории: 1.    "Изкуства" - "Индивидуални изпълнители" и "Формации". 2.    "Математика и природни науки" - I-VII клас и VIII-XII клас. 3.    "Хуманитарни науки". В следващите две седмици всеки ще има възможност да гласува за своя фаворит на адрес: https://www.burgas.bg/bg/info/index/1379. Там, освен имената на учениците, са посочени и постигнатите от тях успехи през годината на състезания и олимпиади. Победителите ще бъдат определени на базата на резултатите от гласуването. За да дадете своя глас, трябва да посочите валиден e-mail адрес. На него ще получите линк за потвърждение на вашия глас, който ще бъде отчетен, след като извършите потвърждението. Гласуването е еднократно във всяка категория и възрастова група и продължава до 12:00 часа на 3 декември. Условията за даване на вот имат за цел да не се допусне един човек да гласува многократно за определен кандидат, което би компрометирало конкурса.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургаски младежи с интересна акция за Часа на Земята, Общината ще ги подкрепи

  • 19 Мар 2024
  • 100
Община Бургас ще съдейства на активните младежи, които се обърнаха към нея с искане за съдействие да организират събитие, посветено на Часа на Земята.

Интересните събития в Библиотеката тази седмица започват със среща с Енчо Керязов

  • 19 Мар 2024
  • 82
Тази сряда, 20 март, от 11.30 часа в Училище подкаст в Библиотеката гостува световноизвестният цирков акробат и еквилибрист Енчо Керязов. Той ще разкаже за сбъдването на мечтите и как избираш какъв да станеш. Събитието се организира със съдействието на Регионална библиотека "Пейо К. Яворов".

Тази седмица Белодробната болница в Бургас провежда безплатен скрининг за риск от туберкулоза

  • 19 Мар 2024
  • 84
Под мотото "Да! Ние можем да спрем туберкулозата!" и по повод Световния ден за борба с болестта - 24 март, СБАЛПФЗ - Белодробна болница - Бургас организира Седмица на отворените врати. Тя ще се проведе в периода 19 – 22 март.

Бургас отбелязва Тодоровден с атрактивни конни надскачания

  • 19 Мар 2024
  • 101
За поредна година празникът Тодоровден ще събере елитни коне и състезатели от Клуб по конен спорт „Кан Крум“- Бургас, които ще се включат в традиционните кушии.