« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Шанс за Вики да оздравее, помага му Юли Тонкин в битката с рака

Гуруто на личностно развитие иде за семинар във „Флората“ Гуруто на личностно развитие Юли Тонкин помага на дете от Бургас да оздравее. Той реши да дари свои книги и да се включи в благотворителната кампания, за да може Вики, който е само на една годинка, но се бори със злокачествен тумор, да се подложи на спешна животоспасяваща операция. Семинарът "Мотивация за живот!", на който ще е водещ Юли Тонкин, който се прочу като водещ на най-големите събития за личностно развитие в България, ще е на 23 март, събота, от 13:00 до 15:00 часа в Бургас, съобщиха от Организацията за закрила на българските граждани. Входната такса е символична и е минимум 5 лева на човек. Всички събрани средства ще бъдат дарени за така нужната операция на малкия юнак, уверяват организаторите. На входа ще бъде поставена дарителска кутия, в която ще се пускат входните такси. Юли Тонкин ще представи за продажба и негови авторски книги, както и такива на жена му, и средствата от продажбата също ще бъдат пуснати в дарителската кутия за Вики. Семинарът ще се проведе в експозиционен център "Флора" /Флората/ в голямата зала и местата са ограничени. Записванията се правят на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Изпратете три имена и телефонен номер, за да се регистрирате. Ще получите обратен имейл с регистрационен номер, който трябва да кажете на входа на събитието. Записванията ще продължат до запълване на местата. Бъдете в залата 15-20 минути преди началото на семинара, съветват от ОЗБГ. Побързайте със записването, защото местата свършват бързо, призоваха организаторите. На предния благотворителен семинар с Юли Тонкин записванията приключиха 6 дни след обявяване на събитието и много желаещи не успяха да влязат. Може да се свържете с Бисер Русимов, който е един от организаторите чрез неговата Фейсбук страница: https://www.facebook.com/Biser.Rusimov.BG. Вики има нужда от Мотивация за живот! Бъдете с нас и Юли Тонкин на 23 март, призоваха от ОЗБГ. Виктор е с Рабдомиосарком на пикочен мехур. Наскоро художникът Евгений Халачев и колежката Светла Русева от БургасАрт организираха благотворителна изложба за него в Клуба на моряка. Кампанията бе подкрепена и от Симона Маринова, Диана Димитрова, Тодор Тодоров и Атанас Иванов от Китарния ансамбъл от Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“. Дарени бяха над 550 лева, а парите, нужни за операцията на Вики, са над 30 000 евро.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 221
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 258
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 202
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 253
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 221
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.