Десет страхотни рок банди ви очакват на бургаския Джулай

Десет страхотни рок банди очакват своята вярна публика тази неделя, 30 юни, от 18.00 часа на сцената до Моста. Купонът на плажа е гарантиран с присъствието на невероятните музиканти от групата "JEREMY". Освен техните хитови парчета, за веселото и хипарско настроение ще се погрижат актьорът Филип Аврамов и блусарската му група "Джинджифил" като тази година към тях ще се присъедини и небезивестният Калин Вельов. Купонджиите на Джулая ще бъдат първите, които ще чуят на живо премиера на част от парчетата в предстоящия трети албум на обичаната бургаска група "Силует". Още една банда със силно женско присъствие ще излезе на бургаската сцена на плажа за първи път - това е група "SEVI", които противно на очакванията ще потопят присъстващите в света на хеви-рока с оригиналната си музика. И това не е всичко - момчетата, които напоследък впечатляват бг меломаните - "SAINT ELECTRICS" - ще ни представят музиката си в малките часове на 1-ви юли. "Свежарите" от група "REWIND", освен весело настроение, ще представят на бургаския плаж най-новите си авторски песни. За неповторимото посрещане в сутрешните часове на първото за годината юлско утро ще допринесат и местните групи "RED LIGHT DESTRICT PROJECT" и "ФЕНИКС". И този път Община Бургас се е погрижила да достави на място дърва за огрев за всеки меломан, който желае да направи престоя си на плажа максимално приятен. За безопасността на всички присъстващи на плажа ще има спасители, охрана, медицинско лице и полицейско наблюдение, но въпреки това организаторите апелират да бъдете внимателни както към себе си, така и към околните. Летният рок фестивал "Джулай морнинг" в морския град се организира за осма поредна година от Община Бургас и фронтмена на рок група "Силует" - Марияна Добрева.   Програма July Morning 2019 30 юни - 1 юли   18:00 - FIRE ROCK 18:45 - FENIX 19:40 - RED LIGHT DISTRICT PROJECT 20:40 - REWIND 21:45 - SILUET 22:50 - ФИЛИП АВРАМОВ 00:00 - JEREMY 01:15 - SAINT ELECTRICS 02:15 - SEVI 03:30 - SALTFIELD

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 188
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 165
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас

ОБЩИНА БАРЛЕБЕН ДАРИ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО ПРОТИВОПОЖАРЕН АВТОМОБИЛ.

  • 22 Апр 2024
  • 160
ОБЩИНА БАРЛЕБЕН ДАРИ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО ПРОТИВОПОЖАРЕН АВТОМОБИЛ.

ЧЕСТВАНИЯТА НА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ В БУРГАСКИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ЗАПОЧНАХА

  • 22 Апр 2024
  • 173
Тематичните дни на Община Бургас и детските градини, свързани с подготовката и честването на най-значимия християнски празник - Възкресение Христово, стартират тази година от 22 до 26 април под мотото „Над зелената дъбрава пак Великден се задава“.

Проф. Мария Нейкова встъпи в длъжност като областен управител

  • 22 Апр 2024
  • 166
На кратка церемония в присъствието на служителите на администрацията проф. Мария Нейкова встъпи в длъжност областен управител на област Бургас, съгласно Решение № 284 на Министерски съвет.