Полицията работи по няколко версии за побоя над ученици

Октомври 24, 2016 Бургас
Няколко са версиите, по които работят служителите от Пето Районно управление – Бургас, по отношение на инцидента с четиримата ученици от Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации, като етническата не е водеща сред тях.

Дон Жуан, Лелята на Чарли и Пепеляшка гостуват в Бургаската опера

Октомври 24, 2016 Бургас
Прелъстителят Дон Жуан, невероятно смешната Леля на Чарли и красивата Пепеляшка са образите, които ще властват на сцената до края на месец октомври. „Афишът ни включва заглавия от операта, мюзикъла и балета и ще зарадва любителите на различните жанрове”, споделят от Държавна опера – Бургас.

Археолози откриха в Приморско златно съкровище от времето на Александър Македонски

Октомври 24, 2016 Бургас
При провеждане на спасително археологическо проучване на тракийска надгробна могила в местността „Силихляр“ в землището на Община Приморско археолозите доц. д-р Петър Балабанов и Даниел Пантов - директор на Общинския исторически музей в града откриха изключително рядка находка – златно съкровище.

Тестваха фотокапаните в Атанасовско езеро

Октомври 24, 2016 Бургас
Този гнездови сезон бяха тествани фотокапани по две от ключовите диги, на които гнездят птиците в резерват Атанасовско езеро. Резултатите са повече от обнадеждаващи – след няколко години на сериозно нашествие на хищници в гнездовите колонии, този сезон броят им е сравнително нисък и системата за защита даде своите резултати.

Американки оркестър на гости на Музикалното училище

Октомври 24, 2016 Бургас
В Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров” гостува Представителния оркестър на Военноморските сили на САЩ в Европа. Оркестърът пътува на борда на американския военен кораб „Маунт Уитни” , който е на посещение в Бургас.

Детско полицейско управление в село Люляково

Октомври 24, 2016 Бургас
Третото училищно занятие по програмата „Детско полицейско управление” за учебната 2016/17 г., в което се включиха подрастващите от училищата „Елин Пелин” – с. Руен и „Отец Паисий” – с. Люляково, се проведе в две последователни части.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!