Слънчев бряг вече е зона със специален пропусквателен режим от днес

Юли 1, 2016 Бургас
Най-големият ни туристически комплекс Слънчев бряг от днес става зона със специален пропускателен режим и засилено полицейско присъствие.

Токът по- скъп от днес

Юли 1, 2016 Бургас
В свое Решение №Ц-19 от 30.06.2016 г. Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) утвърди нови цени на електрическата енергия за битови и небитови клиенти, присъединени на към мрежа „ниско напрежение“ в Югоизточна България сила от 01.07.2016 г.

Екзотични пеперуди от цял свят долитат в Бургас

Юли 1, 2016 Бургас
Кръглата зала на експоцентър "Флора" ще събере най-пъстрите живи платна, рисувани от природата. От 4 юли до 31 август там ще бъде разположена изложбата на екзотични пеперуди от цял свят.

Самосвал „ЗИЛ“ ще дефилира на Ретро парада в Бургас

Юли 1, 2016 Бургас
Колекционери от 7 страни идват за 9-то издание на изложението за ретро коли и мотоциклети. Ретро возилата идват от Гърция, Сърбия, Чехия, Русия, Словения, Хърватия и Турция.

70 старинни монети откриха в Акве Калиде

Юли 1, 2016 Бургас
Близо 70 късноантични и средновековни монети са открити при разкопките, които текат в момента на археологически комплекс Акве Калиде - Терма. Една част от тях са сечени в империята на Филип II Македонски и Александър Велики.

Паркингът на Силистар работи по данъчните правила

Юли 1, 2016 Бургас
В хода на засилените контролни действия по спазване на данъчно-осигурителното законодателство, през летния туристически сезон, екип на НАП Бургас провери паркинг, в местността Силистар, намиращ се в непосредствена близост до плажната ивица.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!