Трагедия прекрати международната ветроходна регата „Кор Кароли”

Август 12, 2016 Бургас
Поради трагичен инцидент с починал участник по време на първия етап от гонките регатата „Кор Кароли” се прекратява. Решението е взето от главния съдия и организаторите на състезанието. Всички предвидени мероприятия също се отменят.

Отбелязаха 65 години от създаване на дивизион миночистачни кораби

Август 12, 2016 Бургас
С тържествено издигане на националния флаг и флаговете за разцветяване, в пункт за базиране Бургас днес беше отбелязана 65-та годишнина от създаването на Дивизион миночистачни кораби.

Ицко Финци представя днес в Бургас новия си творчески проект

Август 12, 2016 Бургас
Известният актьор и музикант Ицко Финци идва в Бургас на 12 август /петък/, за да представи най-новия си самостоятелен творчески проект - "Авторска проза, на пианото - Авторът".

Министър Василева инспектира пречиствателната станция на Лозенец

Август 12, 2016 Бургас
Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева инспектира пречиствателната станция на курортното селище Лозенец, към която от началото на август работи задържателен резервоар. Съоръжението беше изградено със 746 хил. лв., осигурени от МОСВ чрез Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда.

В Бургас започва кампания за насърчаване на пълноценното хранене

Август 12, 2016 Бургас
Кампания, която ще насърчи пълноценното хранене и активния начин на живот стартира от неделя, 14 август в Бургас в Морската градина пред Пантеона. Във времето от 18:00 до 22:00 часа там ще бъдат организирани лесни и забавни спортни игри, в които бургазлии и гостите на града могат да се включат и да спечелят награди.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!