Главният секретар на МВР: Очакваме помощ от местните за бежанците

Август 19, 2016 Бургас
С близо 60% са намалели  опитите за нелегално проникване през границата в сравнение с миналата година, заяви главният секретар на МВР  главен комисар Георги Костов на среща в Малко Търново с представители на местната власт в региона.

Експерти от министерство на транспорта посетиха Морска гара

Август 19, 2016 Бургас
Експерти от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията посетиха Морска гара Бургас. Визитата им бе част от програмата на провеждащата се в Бургас работна среща по проект „Сътрудничество и координация по TEN-T коридорите от основната мрежа, преминаващи през България”.

Нешка Робева пуска още билети за „Мистерията Еньовден” в Бургас

Август 19, 2016 Бургас
Нешка Робева пуска  още билети за  „Мистерията Еньовден” в Бургас Още 150 билета за най-новия спектакъл на Нешка Робева, който любителите на красивия танц ще видят на 20 август в Летния театър, са пуснати в продажба.

Тони Димитрова ще подкрепи каузата на 7-годишния Георги Мицикулев

Август 19, 2016 Бургас
На 1 септември в Културен дом на нефтохимика си дават среща обичаната Тони Димитрова, родопският славей Севджан Рамадан, Кристиян Граничаров. Обединява ги желанието да помогнат на 7-годишния Георги Мицикулев от Бургас. В програмата са включени още салса танци, народни танци в изпълнение на Професионален фолклорен ансамбъл "Странджа" и др.

Топ карикатуристи пристигат днес за SMILE ART FEST

Август 19, 2016 Бургас
Топ карикатуристите Чавдар Николов и Анатолий Станкулов пристигат в Бургас за SMILE ART FEST. Стартът на инициативата ще бъде даден днес от 19:00 часа в галерия "Георги Баев" със Smile Art Happening. Чрез иновативната технология на Bamboo-Spark рисунките на двамата художници  ще могат да бъдат видяни в реално време и в интернет пространството.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!