EVN няма да начислява лихви при просрочие на фактурите, издадени през януари

Януари 18, 2017 Бургас
EVN България няма да начислява лихви при просрочие преди изключване за фактурите, издадени през месец януари 2017 г. Компанията реши да приложи тази мярка след като високото потребление на клиентите през декември 2016 г. доведе до 19,4% по-висока средна фактура спрямо година по-рано.

Burgas Game Jam 3 изпраща най-добрите геймъри на международна конференция в Берлин

Януари 18, 2017 Бургас
Любителите на компютърни и настолни игри в Бургас и тази година ще могат да станат част от международната инициатива Global Game Jam.

Нова организация за прием на болни в УМБАЛ от 23 януари

Януари 18, 2017 Бургас
За удобство на пациентите УМБАЛ Бургас въвежда нова организация по приема на болни, която ще спести обикалянето от кабинет в кабинет. От идния понеделник (23-ти януари) цялата документация по хоспитализация и дехоспитализация ще се оформя на едно място – централна регистратура, която е разположена на входа на хирургическия корпус.

Предупреждават жителите на Черниците за повишено ниво на водите на река Маринка

Януари 18, 2017 Бургас
Заради дъждовете и снеготопенето река Маринка е повишила нивото на водите си с 33 см. за последното денонощие и в момента е преди границата на преливането си.

Правят нова отоплителна система в ОУ „Христо Ботев“ във Ветрен

Януари 18, 2017 Бургас
Община Бургас ще изгради нова модерна система за отопление в ОУ "Христо Ботев" в квартал "Ветрен". За производството на топлинна енергия ще се използва гориво от биомаса под формата на дървесни пелети.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!