Авария спира парното и топлата вода за 2 дни

Януари 3, 2017 Бургас
Авария спира топлоподаването в Бургас от 4 до 6 януари. Абонатите на Топлофикация-Бургас ще останат без топлоподаване в рамките на 48 часа - от 0.00 часа на 04.01.2017 г. до 0.00 часа на 06.01.2017 г.

Разпоредиха мерки за предотвратяване на болестта грип по птиците

Януари 3, 2017 Бургас
В Областна администрация Бургас се проведе заседание на Oбластната епизоотичната комисия във връзка с регистрирани огнища на болестта инфлуенца /грип/ по птиците на територията на няколко области в България, сред които към настоящия момент не е област Бургас.

Всички училища в общината излизат в грипна ваканция до 9 януари

Януари 3, 2017 Бургас
Със своя заповед кметът на Бургас Димитър Николов обяви 5 и 6 януари, четвъртък и петък, за неучебни дни за всички училища на територията на общината.

Очакват ни рекордно ниски температури в края на седмицата

Януари 3, 2017 Бургас
Метеоролозите са единодушни, че в края на тази седмица България ще попадне в прегръдката на мощна зимна хала. Още в четвъртък се очаква облачността да се увеличи и до вечерта да завали слаб сняг, по Черноморието дъжд и сняг.

Новите подоходни декларации вече са достъпни в сайта на НАП

Януари 3, 2017 Бургас
Спокойно и без излишно напрежение започна данъчната кампания в Бургас. До обяд в салона за обслужване на клиенти на приходното ведомство все още нямаше подадена на място годишна подоходна декларация, обслужени обаче бяха повече от 200 клиенти.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!