Показват най-отровните змии и други екзотични влечуги във Флората

Януари 4, 2017 Бургас
На близка среща с непоказвани в Бургас влечуги и едни от най-отровните змии в света ще имат възможността да се порадват всички любители на силните усещания. Те са част от изложение, което ще се проведе в експо център "Флора" от 13 януари до 28 февруари.

Енергото следи потреблението на ток в комплексите

Януари 4, 2017 Бургас
EVN следи внимателно електропотреблението в кварталите Лазур, Славейков, Зорница и Изгрев в Бургас, които по информация от Топлофикация–Бургас ЕАД ще са без топлоснабдяване от 4 до 6 януари 2017 г.

Кметът на Бургас: Въвеждаме зони с 30 км/ч, ще обновим и знакови сгради в центъра

Януари 4, 2017 Бургас
Бургас посреща 2017 г. със сериозни амбиции за реализирането на нови инфраструктурни проекти и подобрения в сферата на образованието, здравеопазването и социалните дейности. През последните години черноморският град се утвърди като един от най-бързо развиващите се в страната, а желанието на кмета Димитър Николов е тази тенденция да се запази и занапред.

EVN в готовност за реакция при очакваното влошаване на метеорологичните условия

Януари 4, 2017 Бургас
Общо 150 екипа на EVN България Електроразпределение са в готовност да реагират при необходимост от отстраняване на евентуални аварии предвид очакваното влошаване на метеорологичните условия в близките дни.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!