Летището е отворено и приема полети, пристанището е затворено

Януари 6, 2017 Бургас
Към 15:00 часа Летище Бургас е отворено и приема полети. Пристанище Бургас е затворено. Затворени за движение на автомобили остават:АМ"Тракия", Бургас-Петолъчката, Бургас-Варна, Бургас-Каблешково-Ахелой.

Търси се директор за новото училище „Ал. Г. Коджакафалията“

Януари 6, 2017 Бургас
Община Бургас обявява конкурс за избор на директор на най-новото училище - ОУ "Александър Георгиев - Коджакафалията". Търси се динамичен лидер, който да има ясна и модерна визия за развитие на учебното заведение и стремеж за въвеждане на иновативни методи и високи стандарти на преподаване.

Затвориха летището

Януари 6, 2017 Бургас
Затворени са и пътищата: АМ "Тракия", Айтоски, Ришки, Дюленски проходи, пътят Бургас- Варна, пътят Бургас- Петолъчката, Бургас-Каблешково-Ахелой, съобщиха от кризисния щаб в Областна управа. Данните са към 12 часа.

Жив е той

Януари 6, 2017 Бургас
Христо Ботев, един от най-големите български поети, оставил ни едва 20 стихотворения (както и множество публицистични текстове), е роден на 6 януари 1848 г. Загива на 28 години – в разгара на борбата за Освобождението ни.

32-годишният Диян Янев спаси Светия кръст

Януари 6, 2017 Бургас
32-годишният Диян Янев извади Светия кръст на Йордановден в Бургас. Той се оказа по-бърз от останалите 38 смелчаци, които скочиха в зимното море. Диян е родом от Бургас, възпитаник е на Механото и на университет "Проф. д-р Асен Златаров".

Двама мъртви иракчани намерени край село Извор

Януари 6, 2017 Бургас
Телата на двама иракски граждани са били открити в гориста местност в землището на бургаското село Извор вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигналът за намерените тела е подаден около 15.40 часа от Регионалната дирекция „Гранична полиция“.

Затворени пътища в областта

Януари 6, 2017 Бургас
Към 11h затворените пътища в област Бургас са: автомагистрала "Тракия", Айтоски и Дюленски проходи, пътят Бургас- Варна, пътят Бургас- Петолъчката. През Средец се пътува при зимни условия. 

Енергото: Има ток навсякъде в областта

Януари 6, 2017 Бургас
Към 10:00 часа на 06.01.2017 г. ситуацията с електрозахранването в повечето области, обслужвани от EVN България остава нормална при зимни условия с обилен снеговалеж и снегонавявания. В областите Пловдив, Пазарджик, Смолян, Кърджали, Хасково, Ямбол и Бургас не е налице тежка аварийна обстановка по електропроводите.

Пътищата в областта проходими при зимни условия

Януари 6, 2017 Бургас
Обстановката в област Бургас, предвид метеорологичните условия, е нормална към 10 часа. Затворени за движение на автомобили са автомагистрала "Тракия" в участъка Бургас- Карнобат и пътят Бургас- Петолъчката.

Обстановката в Бургас е сравнително спокойна

Януари 6, 2017 Бургас
В условията на влошаващото се време днес, ситуацията в Бургас е сравнително спокойна. В момента част от к-с "Славейков" е без електрозахранване, ЕVN са предупредени и отстраняват повредата.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!