На самолета на Качински е имало взрив

Октомври 15, 2017 Светът
Полската правителствена комисия, разследваща катастрофата с правителствения Ту-154 при Смоленск през 2010 г., откри, че на една от черните кутии е записан взрив, предаде Дойче веле. Припомняме, тогава загинаха президентът Лех Качински и практически целият политически елит на Полша.

Руският земеделски министър разсмя Путин до сълзи

Октомври 15, 2017 Светът
Руският министър на земеделието Ткачов: „Германия продава прасета на Китай, Индонезия"... Путин: „Индонезия е мюсюлманска..." Ткачов: „Добре де, Южна Корея! Каква е разликата..." Путин не издържа, прихва да се смее и се хваща за главата.

Българин изобретил прилуняващия модул на ”Аполо 11”

Октомври 15, 2017 Светът
На 20 юли 1969 г., лунният модул "Йигъл" на космическия кораб "Аполо 11" на НАСА, кацна на Луната. За първи път в историята на човечеството човешки крак стъпи на земния сателит - американец. В онзи момент малко хора обаче знаят, че заслуга за това има и един българин - карловецът Иван /Джон/ Ночев, за когото се смята, че е изобретил прилуняващия модул, съобщава Нова телевизия. В знак на почит към своя съгражданин, в Историческия музей в Карлово подредиха изложба, посветена на 101-та годишнина от рождението му.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!