Най-популярните места за изневяра

Октомври 17, 2017 Любопитни
В стремежа си да не бъдат заловени, кръшкачите не пестят сили и средства. Резултатите от ново проучване показват, че най-популярното място за изневяра е хотелската стая, пише вестник "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Земята - все по-близо до катастрофално затопляне

Октомври 17, 2017 Светът
За рязко затопляне в миналото е било нужно едва 2,5 пъти повече въглероден газ, отколкото е сегашното му количество в атмосферата, показа проучване. Американски учени установиха, че голямото затопляне преди 52-56 милиона години е настъпило при концентрация на въглеродния газ от 1000 частици на милион.

В Германия откриха следи от Кехлибарената стая

Октомври 17, 2017 Любопитни
Трима немски изследователи са открили следи, водещи към отдавна изгубената Кехлибарена стая. Според тях тя е скрита в една от пещерите в Рудните планини, намиращи се на юг от Саксония, недалеч от Дрезден, съобщава в. "Билд", цитиран от Дарик.

Остров Света Анастасия с по-евтини билети през октомври

Октомври 17, 2017 Бургас
Туристически комплекс "Остров Света Анастасия" продължава да посреща гости и през октомври. Желаещите да видят Острова през есента могат да се възползват от по-ниските цени на билети за пътуване.

Мащабна акция срещу дилъри се провежда в Бургас

Октомври 17, 2017 Бургас
Мащабна акция срещу организирана престъпна група, занимаваща се с наркотици, провеждат в момента в Бургас ГДБОП и Жандармерията.

С уникална апаратура прецизират операциите на млечната жлеза в КОЦ

Октомври 17, 2017 Здраве
Уникална апаратура ще се се използва при операция на млечната жлеза в Комплексен онкологичен център - Бургас от края на този месец. Чрез въвеждането на новата апаратура ще се избегнат всички тези нежелани последици.

УМБАЛ: Готови сме да приемем пациентите от Поморие

Октомври 17, 2017 Бургас
Докато в Поморие се разреши проблемът с болницата, сме готови да приемем всички пациенти, нуждаещи се от планов или спешен прием. Информираме кметовете на всички населени места в общината, както и общопрактикуващите лекари, че могат да насочват при нас нуждаещите се от хоспитализация.

Арести на сепаратистки лидери, Испания върви надолу

Октомври 17, 2017 Светът
Испанският Върховен съд разпореди предварителен арест за двама лидери на каталунски сепаратистки организации, заподозрени в противодържавна дейност. Прокуратурата смята, че Жорди Санчес и Жорди Куишарт са изиграли важна роля в планирането и подготовката на референдума за независимост.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!