Глобите към КАТ вече могат да се плащат онлайн

Октомври 2, 2017 България
Плащането на глобите към КАТ онлайн вече е възможно, съобщиха днес от администратора на платежни системи "Изипей". За целта системата на МВР, в която има информация за нарушенията, е свързана с над 2400 офиса на "Изипей" в цялата страна.

Проверките на НАП все по-чести нощем и в почивните дни

Октомври 2, 2017 България
Все по-голяма част от проверките на НАП за отчитане на оборотите и издаване на касови бележки ще се извършват след 17,30 ч. в делнични дни, нощем и в почивните и празнични дни. Промяната в работното време на данъчните влиза в сила веднага.

Ще стигнем германците по заплати след 366 г.

Октомври 2, 2017 България
366 години трябват на Източна Европа, за да достигне нивата на заплатите в Германия, ако продължават да се повишават с тези темпове. Това сочат изчисления, направени от профсъюзите в Чехия, цитирани Лука Византини - генерален секретар на Европейската конфедерация на Профсъюзите пред БНТ.

ФСС разби ”спяща клетка” на ИДИЛ в Москва

Октомври 2, 2017 Светът
Руската Федерална служба за сигурност арестува на 30 септември в Москва членовете на спяща клетка на "Ислямска държава". Те са подготвяли атентати на оживени места и на транспортни обекти, съобщи пресцентърът на ФСС.

20 убити, 100 ранени при стрелба в Лас Вегас

Октомври 2, 2017 Светът
20 души са убити и 100 ранени при стрелба по време на кънтри концерт в Лас Вегас, съобщиха от полицията на официална пресконференция. Стрелецът е бил убит.

Радев: Щом ГЕРБ искат битка с мен, ще я получат

Октомври 2, 2017 България
Води се тази битка, макар че не смеят да я обявят, считайте, че щом като я търсят, ще я получат. Това заяви президентът Румен Радев по повод атаките от ГЕРБ.

Силни магнитни бури ще ни мъчат в следващите дни

Октомври 2, 2017 Здраве
Главоболие, втрисане, изпотяване, световъртеж и промени в стойностите на кръвното налягане може да усетят хората в следващите 6 дни у нас и по света. В този период се очакват мощни магнитни бури, сочат прогнозите на Международната космическа станция.

Стрелба в Лас Вегас, има убити и десетки ранени

Октомври 2, 2017 Светът
Няколко души са убити и още десетки ранени при стрелба по време на кънтри концерт в Лас Вегас. Стрелецът е открил огън от балкон на хотела, пред който се е провеждало събитието, съобщава "The Sun". Нападението е станало недалеч от казино Мандалей Бей.

Слънчев бряг с най-голям ръст на туристите

Октомври 2, 2017 Бургас
Националните курорти остават най-предпочитани от туристите през летните месеци, съобщи по Дарик ресорният министър Николина Ангелкова. Статистиката показва, че въпреки дебатите, Слънчев бряг до момента е реализирал 9% ръст на посетителите.

”Уолстрийт джърнъл” спира печатните издания

Октомври 2, 2017 Светът
Американският делови всекидневник “Уолстрийт джърнъл“ спира от другата седмица да излиза на хартиен носител в Европа и Азия. Това съобщи изданието на сайта си, предаде ТАСС.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!