Филмът “Дамасцена“ със специална прожекция на 9 декември

Ноември 27, 2017 Бургас
Няколко седмици след официалната си премиера новият български филм "Дамасцена" ще има специална прожекция в Бургас на 9 декември, Дом на Нефтохимика, от 18.00 часа. Билети можете да си закупите на касата в НХК от 28 ноември.

Отнеха имущество за над 1,7 млн. лв. на Ивайло Зартов

Ноември 27, 2017 Бургас
С решение на Бургаския окръжен съд Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) конфискува от Ивайло Зартов имущество на стойност 1 729 881 лв. Зартов бе осъден за длъжностно присвояване в особено големи размери.

Нов метод ще помага в потребителските спорове между клиенти и търговци

Ноември 27, 2017 България
Новата виртуална платформа "Аз -клиентът" ще даде възможност на клиентите и търговците да разрешат с помирение за няколко дни потребителски спор.

БПЦ започва преговори с останалите църкви за македонската

Ноември 27, 2017 България
Светият синод реши да се застъпи за признаването на македонската църква пред останалите православни църкви. В решение на Светия синод заявява, че Българската православна църква поема „своя свещен дълг“ да окаже пълно съдействие на Македонската църква.

Елха на доброто и тази година ще грее в Областна администрация

Ноември 27, 2017 Бургас
И тази Коледа елхата в Областна администрация Бургас ще бъде не просто украса, а символ на добротата, грижата и съпричастността. Всички желаещи да зарадват деца в риск, могат да го направят от 01 до 20 декември, оставайки дарения под коледното дръвче във фоайето на Областна администрация.

Атрактивна изложба връща атмосферата на Бургас отпреди век

Ноември 27, 2017 Култура
Атрактивна изложба ще пресъздаде автентичната атмосфера на Бургас отпреди век. Експозицията "Завръщане въ стария Бургасъ" е посветена на празника на града - Никулден и ще бъде открита на 6-ти декември от 11.00 часа в Казиното.

„Самсон и Далила“ на сцената отново с оригиналния си състав

Ноември 27, 2017 Бургас
След фурора на Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“ 2017 операта на Камий Сен-Санс „Самсон и Далила“ ще бъде поставена на сцената на Държавната опера в оригиналния си състав. Във вторник вечер, 28 ноември, в ролята на Самсон ще се превъплъти Даниел Дамянов, а като Далила се завръща Андреана Николова.

От 1 декември падат визите за Канада

Ноември 27, 2017 България
От 1 декември падат визите за Канада, съобщи министърът на външните работи Екатерина Захариева. От 16.00 часа на 1 декември българските граждани в рамките на до 6 месеца ще могат да пътуват и престояват в Канада без визи.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!