Путин изтегля руските войски от Сирия

Декември 11, 2017 Светът
Руският президент Владимир Путин, който в понеделник посети въздушната базата "Хмеймим" в Сирия, е наредил на Министерството на отбраната да започне изтеглянето на руските войски от Сирия.

ЕС отряза Нетаняху, няма да последва Тръмп за Ерусалим

Декември 11, 2017 Светът
ЕС няма да последва САЩ в решението за преместването на американското посолство от Тел Авив в Ерусалим, заяви Федерика Могерини. Върховният представител на ЕС по външната политика даде пресконференция, след като по-рано посрещна в Брюксел израелския премиер Бенямин Нетаняху.

Заплашиха с бомба израелското посолство в София

Декември 11, 2017 България
Сигнал за поставено взривно устройство в посолството на Израел в София е подаден днес около обяд, съобщиха от СДВР. Служителите на мисията са били евакуирани веднага. Сигналът е подаден около 12.40 часа.

Полицаи предотвратиха крупна телефонна измама

Декември 11, 2017 Бургас
Телефонна измама за сумата от 40 000 лв. бе предотвратена в резултат на бързите действия на служител от бургаски банков клон и отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас.

Еделина Кънева и Орлин Павлов в очакване на Коледа в Операта

Декември 11, 2017 Бургас
Оперните любимци Еделина Кънева и Орлин Павлов ще споделят тази година очакването на светлия празник с бургаската публика. Двамата изпълнители са замислили концертен проект съвместно с оркестъра на Държавна опера – Бургас.

Прокуратурата проверява ”Мис България”

Декември 11, 2017 България
Българската прокуратура се е заела с проверка дали няма закононарушения в провеждането на конкурса "Мис България" 2017. Председателката на журито и организаторка на конкурса Ирина Папазова съобщи това пред bTV.

Започват безплатни прегледи за туберкулоза в цялата страна

Декември 11, 2017 Здраве
От днес до 15 декември в цялата страна ще се провеждат безплатни прегледиза туберкулоза в лечебни заведения за диагностика и лечение на туберкулоза, в рамките на кампанията "Дни на отворените врати".

КАТ не успя да си събере 65 млн. лв. от глоби

Декември 11, 2017 България
65 млн. лв. са несъбраните глоби на КАТ за 18 м. Министерството на финансите вече е дало съгласие дълговете да събират частните съдебни изпълнители, а не НАП. Камарата на частните съдебни изпълнители е изпратила писма до премиера, министъра на финансите и до МВР.

Kитайска делегация ще се запознава с инвестиционния потенциал на Бургаски регион

Декември 11, 2017 Бургас
Делегация от Китай, провинция Съчуан, в състава на която влизат ръководители и мениджъри на големи китайски компании, бизнес организации и държавни структури за насърчаване на инвестициите, пристига в област Бургас, по покана на областния управител Вълчо Чолаков.

Командоси проведаха благотворителна стрелба за децата на загиналите полицаи

Декември 11, 2017 Бургас
Благотворително мероприятие на Съюз на Българските Командоси - мобилна група БУРЯ 2/08 Бургас събра 970 лв за децата. Събитието беше под формата на стрелба за точност съвместно с ОД на МВР Бургас и с подкрепата на стрелбищен комплекс "Аполо".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!