Замразиха цените на ток, парно и топла вода до 1 април

Декември 21, 2017 България
Цените на парното, топлата вода и електроенергията няма да се променят поне до 1 април, съобщиха от КЕВР. "Хората трябва да бъдат наистина спокойни, че в рамките на отоплителния сезон няма да има промяна на цената на парното и тока", увери председателят на регулатора Иван Иванов.

Дядо Коледа раздаде десетки подаръци на децата в УМБАЛ

Декември 21, 2017 Бургас
Най-щастливите малки пациенти днес са в УМБАЛ Бургас. Малчуганите от педиатричните отделения и техните родители напълно забравиха за болестите, благодарение на Добрия старец и неговата вярна свита.

Ръст на доброволността при плащането на задължения отчита НАП

Декември 21, 2017 Бургас
На финален за годината брифинг с участието на директорите на дирекции „Обслужване“, „Контрол“ и „Събиране“ на НАП Бургас отчетоха тенденция на промяна в поведението на бизнеса и физическите лица в посока коректност и доброволност при заплащането на задълженията, в това число и на просрочените.

Музикалното училище с голям коледен концерт

Декември 21, 2017 Бургас
За поредна година деца и преподаватели от Националното училище за музикално и сценично изкуство "проф. Панчо Владигеров" ще зарадват бургаската публика с Коледен концерт в дните преди големия християнски празник . Концертът е на 21 декември от 19 часа в салона на НХК. Входът е свободен.

Над сто певци на сцената за Коледния концерт на бургаската опера

Декември 21, 2017 Бургас
Сто и четирима хориста ще се появят на сцената на Държавна опера – Бургас утре вечер за Коледния концерт под диригентската палка на маестро Йордан Дафов. Освен оркестъра, солистите и целия хоров състав на операта, пред публиката ще се представят Детски хор „Милка Стоева“, както и Смесен хор „Бургас“.

Доста улици в к-с „Възраждане“ претърпяха ремонт

Декември 21, 2017 Бургас
Назад в годините к-с "Възраждане" бе презастроен, уличната му мрежа отесня и доста се амортизира. Община Бургас не е абдикирала от грижата за инфраструктурата там. Тази година стартираха няколко по-мащабни реконструкции на много улици в комплекса.

Девет души задържани за наркотици в Бургаско

Декември 21, 2017 Бургас
Девет души, занимаващи се с производство, пласиране и държане на различни по вид наркотични вещества са задържани от служители на ОДМВР – Бургас при проведена на територията на Бургаска област специализирана полицейска операция.

Единодушно депутатите отмениха мораториума върху лекарства

Декември 21, 2017 България
Парламентът отмени мораториума върху финансирането на иновативни лекарства за онкоболни в бюджета на НЗОК за 2018 година. Единодушно със 192 гласа „за“ депутатите от всички партии отмениха спорния Параграф 6 от Преходните и заключителни разпоредби.

Благотворителен календар разказва тежки истории с щастлив край

Декември 21, 2017 Бургас
15 от най-крехките бебета, родени в УМБАЛ Бургас, са събрани в календар, който се разпространява с благотворителна цел. Техните истории са тежки, понякога страшни и тъжни, но всички завършват щастливо.

ГЕРБ пак бламира Валери Симеонов - този път за плажните концесии

Декември 21, 2017 България
Изненадващо решение за "отлагане" на нов режим за концесиите на плажове, прокарано от ГЕРБ в парламента в сряда, доведе до пореден раздор в управляващата коалиция.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!