Младежки културен център с конкурс за влюбените

Февруари 3, 2017 Бургас
Младежки културен център - Бургас отправя предизвикателство към влюбените с конкурса "Сподели любовта"/"Share the love"/, посветен на 14 февруари. Всеки, който желае да участва, трябва да се снима със своя партньор на специалното свети валентинско пано, разположено във фоайето на сградата.

1016 изпълнителни дела образува НАП Бургас за месец

Февруари 3, 2017 Бургас
1016 длъжници с неплатен ДДС и други данъци от края на 2016 г. вече са в процедура по събиране с изпълнително дело, съобщават от териториалната дирекция на Националната агенция за приходите в Бургас. При всички тях има неплащане за повече от 2 месеца.

Поставят табели с мерките за предпазване от птичи грип

Февруари 3, 2017 Бургас
Табели с мерките за безопасност и предпазване от птичи грип ще бъдат поставени край езерата и защитените зони в района на Бургас.

Обявиха конкурс за сувенири, популяризиращи Бургас

Февруари 3, 2017 Бургас
Едно интересно предизвикателство е отправено към креативните хора от всички възрасти. Обявиха конкурс за изработване на идейни проекти за сувенири, популяризиращи Бургас.

Историческият музей отбелязва 6 февруари с изложба

Февруари 3, 2017 Бургас
Историческият музей ще отбележи 139 години от Освобождението на гр. Бургас от османско владичество със собствена празнична програма. Освен че музеят ще приема посетители безплатно, на 6 февруари ще бъде представен каталогът на изложбата „Българските бежанци в нашата памет”.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!