Пролетта идва с голямо почистване в цялата община

Март 21, 2017 Бургас
С настъпването на Първа пролет Община Бургас стартира мащабна кампания по пролетно почистване. По традиция екологичната инициатива ще обхване както кварталите на града, така и всички съставни селища на общината.

Електронната декларация пести данъци

Март 21, 2017 Бургас
Фирмите, които подадат годишните си декларации по електронен път, ползват 1% отстъпка от дължимия годишен корпоративен данък (но не повече от 1000 лв.).

Бургас чества Деня на Тракия с богата програма

Март 21, 2017 Бургас
На 26 март - Ден на Тракия, се прекланяме пред подвига на българските воини, паднали край Одрин и из тракийските полета. Почитаме паметта на хилядите българи - тракийски бежанци, намерили подслон в пределите на България и запазили родовата си памет.

Проверките по морето започват от месец май

Март 21, 2017 Бургас
Проверките от инспекторите на Комисията за защита на потребителите  (КЗП) по морето ще започнат активно още от месец май. Това стана ясно на работна среща между министъра на туризма Стела Балтова и председателя на комисията Димитър Маргаритов.

Ефективна присъда за шофьор, убил двама граничари при катастрофа

Март 21, 2017 Бургас
Три години лишаване от свобода за шофьора Емил Ангелов, който на 14 май 2015 г. предизвика катастрофа на магистрала "Тракия" в района на Нова Загора, при която загинаха двама гранични полицаи, а трети получи средна телесна повреда.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!