« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Утре музеите са безплатни, синя зона също

Март 2, 2017 Бургас
На 3 март Регионален исторически музей - Бургас отворя врати за безплатен достъп на посетители. Три от четирите му експозиции ще приемат посетители от 9:00 до 17:00 часа.

Бургас отбелязва паметния за евреите Ден на спасението с прожекция на филма „Да помним”

Март 2, 2017 Бургас
Бургас ще отбележи 74 години от спасението на българските евреи от лагерите на смъртта с прожекция на документалния филм „Да помним”. Ден преди паметната дата - на 9 март, в дома на НХК близо 600 ученици от средните училища ще проследят вълнуващия разказ за политици и интелектуалци, оглавили в годините на Втората световна война общественото недоволство.

В понеделник публикуват правилата за прием в детските градини и първи клас

Март 2, 2017 Бургас
Системата за електронно записване в детските градини и първи клас ще бъде презаредена в сайта на Община Бургас на 6 март - понеделник. Това ще даде възможност на родителите да се запознаят как се извършва регистрацията, кандидатстването и кои са обявените свободни места по райони.

С изложби, концерти и клетвата на Дякон Левски посрещаме 3 март

Март 2, 2017 Бургас
Богата и разнообразна е тази година програмата на Община Бургас, посветена на 139-та годишнина от Освобождението на България от османско иго. Честванията в града започнаха още от днес с провеждане на общинската викторина "Аз съм българче" в Културен център "Морско казино", която се превърна в очаквано събитие за бургаските деца.

“Бургасбус” с награда за безопасни условия на труд

Март 2, 2017 Бургас
„Бургасбус“ взе първо място в категория „Предприятие, инвестирало най-много средства за подобряване на безопасните и здравословни условия на труд“  на “Годишните национални награди по безопасност и здраве при работа” за 2016 година.

Шефът на УМБАЛ: Клевета е слухът за приватизация на Стария корпус на болницата

Март 2, 2017 Бургас
Клевета е слуха за приватизация на Стария корпус на болницата. Това заяви изпълнителният директор на УМБАЛ Бургас д- р Мирослав Обрейков по повод мълвата из лекарските среди в града за предстояща продажба на сградата.

Традиционното осмомартенско рали ще се проведе в събота

Март 2, 2017 Бургас
Традиционното осмомартенско рали за жени ще се проведе на 4 март/ събота/ в Бургас за 21-ви път. Атрактивната надпревара тази година ще бъде на паркинга пред магазин "Метро".

През целия март общината представя здравословното хранене в училищата

Март 2, 2017 Бургас
Месец март, когато блажната зима си отива и започва сезонът на пресните зеленчуци, е добро време за промотиране на здравословното хранене. То е една от най-важните нови политики на Община Бургас. Като част от нейното изпълнение, стартира кампанията "Храни се разумно, живей здравословно".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!