В Анталия забраниха алкохола извън хотелите

Май 2, 2017 Светът
Властите в средиземноморския курорт Анталия забраниха консумацията на спиртни напитки извън хотелите и лицензираните заведения за обществено хранене.

Меркел пристигна при Путин в Сочи

Май 2, 2017 Светът
Руският президент Владимир Путин прие германския канцлер Ангела Меркел на среща в южния черноморски курорт Сочи. Путин изрази надежда двамата да обсъдят неуредените конфликти в Източна Украйна и Сирия.

От 1 юли се очаква ново поскъпване на тока

Май 2, 2017 България
Вероятно токът отново ще поскъпне от 1 юли, когато започва нов ценови период. Поисканите от електроразпределителните дружества нови цени на енергията са между 2.2 и 8.7%. Комисията за енергийно и водно регулиране ще вземе решение по тях.

Турция забрани Уикипедия

Май 2, 2017 Светът
В Турция тази сутрин бе забранен достъпът до Уикипедия - най-голямата свободна енциклопедия в света. Забраната е наложена от турския Съвет за информационни технологии и комуникации /BTK/ от 8 часа сутринта днес и важи за всички езици на сайта.

Последен ден за подаване на данъчни декларации

Май 2, 2017 България
Днес е последният ден за подаване на данъчни декларации за всички физически лица, които са получавали доходи през 2016 г. извън трудов договор. Става въпрос за средства от наеми, хонорари или от свободни професии, припомнят от НАП.

Затварят “Крайезерна” периодично заради ремонт

Май 2, 2017 Бургас
Реконструкцията на "Крайезерна" навлезе във финална фаза. Всички усилия са впрегнати, за да бъде обектът завършен до края на юни. Така обновената и разширена улица ще поеме трафика към Южното Черноморие и още тази година може да спомогне за отпушване на пословичните летни задръствания при входа на Бургас.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!