Какво причинява гласовете в главите ни?

Май 20, 2017 Любопитни
Говорите ли си сами понякога? Но не на глас.Говорим за гласовете в главите си, които често се опитват да ни дават някакви добри или лоши съвети. Понякога дори провеждаме цели разговори със себе си наум. Освен това, чуваме този шепнещ глас и докато четем – като че ли умът ни казва думите, но само ние можем да ги чуем. Какво създава гласовете в главите ни и какво е значението им? Нека разберем заедно.

Общо 1 500 мигранти са спасени за ден в Средиземно море

Май 20, 2017 Светът
Около 1 500 мигранти са били спасени в Средиземно море вчера, съобщи италианската брегова охрана, цитирана от БТА. Хората са спасени в общо 13 отделни операции. Ден по-рано други 2 300 души бяха спасени в Средиземно море.

Замъци и вили предлага италианското правителство

Май 20, 2017 Любопитни
Ако винаги сте си мечтаели да притежавате и да живеете в замък, но нямате пари за това, вече скоро може да ви се сбъдне желанието.

БЧК преизбра Христо Григоров

Май 20, 2017 България
Христо Григоров беше преизбран за председател на Българския червен кръст (БЧК), предава „Фокус". Той бе избран с 84 гласа „за".

Кристалина Георгиева разработва световен инвестиционен план

Май 20, 2017 Светът
Кристалина Георгиева разработва инвестиционен план, подобен на плана "Юнкер", за целия свят.

Чакаме над 5,5 млн. туристи по морето

Май 20, 2017 България
Над 5,5 милиона туристи ще посетят българското Черноморие през този летен сезон, обяви Румен Драганов, директор на Института за анализи и оценки в туризма.

Новаторска медицина измества антибиотиците

Май 20, 2017 Здраве
Руските учени са на път да развият нов клас лекарства, които ще бъдат алтернатива на традиционните антибиотици. Това каза в интервю за радиоканала RT министърът на здравеопазването Вероника Скворцова, цитирана от Sputnik.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!