Спешна проверка на храните у нас, анализират продукти от Германия и Австрия

Май 27, 2017 България
Премиерът Бойко Борисов свика днес на извънредно заседание част от министрите във връзка с качеството на храните. На съвместното заседание присъстваха представители на Министерството на земеделието, храните и горите; МВР; Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Засилват контрола по пътищата от 1 юни

Май 27, 2017 България
Премиерът Борисов поиска от 1 юни денонощен контрол от страна на служителите на КАТ и полицията. Това стана на извънредно заседание част от министрите във връзка с пътнотранспортните произшествия.

Учени са доказали възможността за космическо зачеване на деца

Май 27, 2017 Любопитни
Японски биолози успешно са отгледали здрави мишки, използвайки сперма, която е била съхранявана на борда на МКС в замразен вид в продължение на почти година, се казва в статия публикувана в списание PNASM

Според проучване половината българи са расисти

Май 27, 2017 България
България е сред най-расистки настроените държави в Европа, показват данните от проучване на шведски учени, цитирано от в. „Вашингтон пост“. По този негативен показател страната се конкурира на челните места с Албания, Молдова и Франция. Нивото на расизъм е измерено въз основа на отговорите на въпроса: „Съгласни ли сте да имате съсед от друга раса?“.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!