Без нова улица в „Изгрев“ заради нежеланието на жители на комплекса

Май 30, 2017 Бургас
Община Бургас няма да изгражда третия етап от ул. "Георги Калоянчев" в "Изгрев", заради категорично изразеното нежелание от жителите на комплекса. Проектът беше представен на обществено обсъждане през април и предизвика остри спорове и дори физически сблъсък между гражданите. 

230 са незаконните обекти в Слънчев бряг

Май 30, 2017 Бургас
Констатирани са около 230 незаконни обекта на територията на Слънчев бряг - ще бъдем безкомпромисни към всички, които нарушават закона. Това каза министърът на туризма Николина по BG on Air.

Радев след КСНС: Обединихме се около 4 точки за сигурността

Май 30, 2017 България
Обединихме се до края на годината да бъде актуализирана стратегията за национална сигурност, заяви президентът Румен Радев след първия си КСНС. Темата на Консултативния съвет по национална сигурност беше за рискове и заплахите и необходимите мерки за нейното укрепване.

Окончателно: Референдумът на Слави не е задължителен

Май 30, 2017 България
Петчленен състав на Върховния административен съд (ВАС) реши, че референдумът, иницииран от "Шоуто на Слави", не е задължителен. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.

Черпят всички с името на богата светица

Май 30, 2017 Любопитни
Днес Православната църква почита паметта на богата и многодетна светица. Тя е майка на св. Василий Велики и наследница на богат благороднически род, сама тя има пет дъщери и петима синове.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!