В неделя вадят първа мидена реколта от островната ферма

Май 4, 2017 Бургас
Тази неделя, 7 май, водолази от клуб "Приятели на морето" ще се гмурнат в близост до остров Света Анастасия за почистване на морското дъно. Съчетавайки полезното с приятното, те ще извадят и първата реколта миди от естествената подводна ферма.

Бойко Борисов отново е премиер

Май 4, 2017 България
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е новият министър-председател на България, за трети път през последните години. Премиерът и министрите в новоизбраното правителство положиха клетва.

Слави Трифонов: Отивам да си търся правата пред Парламента

Май 4, 2017 България
Шоуменът Слави Трифонов заяви в открито писмо, че отива да си търси правата пред парламента. Българският политически елит се е самозабравил и пренебрегва волята на гражданите.

Ученичка от Благоевград измисли GPS за незрящи

Май 4, 2017 България
Абитуриентка от Благоевград разработи GPS за незрящи. Устройство, което да помага при движението на хора с нарушено зрение, разработи ученичка от 12 клас в Професионалната гимназия по икономика в Благоевград.

Отбелязваме 6 май с поклонение пред мощите на Свети Георги

Май 4, 2017 Бургас
По традиция 6-ти май - Гергьовден, Ден на храбростта и българската армия, ще бъде отбелязан в Бургас с тържествени ритуали по полагане на венци и цветя при паметника на 24-ти пехотен черноморски полк и водосвет за здраве и благоденствие на българската армия пред храм "Св. св. Кирил и Методий".

Microsoft: Телефонът вече е мъртъв

Май 4, 2017 Любопитни
Microsoft се стреми да създаде смартфон, способен да предложи много повече функции от съществуващите модели и евентуално да има възможности на лаптоп.

Депутатите отхвърлиха замразяване на заплатите им

Май 4, 2017 България
Депутатите отхвърлиха предложението на БСП за замразяване на заплатите им. Социалистите искаха възнагражденията им да останат на нивото от края на мандата на 43-ото Народно събрание - в размер на 2976 лева.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!