Изтеглят от пазара детски био бисквити с вкус на ябълка

Юли 11, 2017 България
Българската агенция по безопасност на храните /БАБХ/ изтегля от пазара детски био бисквити с вкус на ябълка. Бисквитите са марка "Белкорн". Те са спрени от реализация заради наличието на Акриламид над допустимите стойности, съобщават от агенцията.

14 издателства се представят на изложението „С книга на плажа“

Юли 11, 2017 Бургас
Изложението "С книга на плажа" за трета поредна година ще предложи на читателите да се докоснат до едни от най-новите литературни произведения. Представянето на заглавията ще стане на главната алея пред Експоцентър "Флора" в Морската градина.

Набират участници за най-новия фестивал на съвременните изкуства “ВОДА”

Юли 11, 2017 Бургас
Първото издание на най-новия фестивал на съвременните изкуства "Вода" кани българските и международни артисти да се включат със свои авторски творби. В програмата на фестивала ще бъдат представени проекти в областите: Видео арт, Инсталация, Съвременен танц/театър и Музика.

Романтични серенади огласят Бургас след дни

Юли 11, 2017 Култура
От 16-ти до 19-ти юли в Бургас ще звучат оригинални испански серенади. Мариачите са от оркестър "Ла Туна" от университета с петвековна история, формирала личности като поетите Лопе де Вега и Франсиско де Кеведа -  "Алкала Де Енарес" в Мадрид.

Потвърдиха присъда за трудов инспектор от Ямбол поискал подкуп

Юли 11, 2017 Бургас
Бургаският апелативен съд потвърди присъдата Юсеин Ахмед, който в качеството си на инспектор в Дирекция „Инспекция по труда“ в гр. Ямбол е поискал подкуп, за да не състави административен акт за нарушение на търговско дружество.

Българските ”Нощни вълци” пред ТАСС: Почистихме паметника

Юли 11, 2017 България
Членове на рокерския клуб „Нощни вълци – София” почистиха паметника на Съветската армия, съобщи руската държавна информационна агенция ТАСС. Българите са разказали пред медията, че са изтрили надписа „БКП са терористи”, който се появи на 30 юни.

Фискален контрол извърши над 5 000 проверки по Черноморието от началото на юли

Юли 11, 2017 Бургас
Служители от звеното по Фискален контрол на НАП извършиха над 5000 проверки по Черноморието от началото на месец юли. Приходната агенция, МВР и митнически служители започнаха контролна кампания в населените места по крайбрежието, която ще продължи без прекъсване до края на туристическия сезон.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!