« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Грета Аспарухова: Колкото повече даваш, толкова си по-щастлив

Юли 19, 2017 Интервю
Надежда за България вече няма, прогресивно се превръщаме в гето, казва дамата, която написа отворено писмо до премиера и министъра на туризма

Бургасбус увеличи автопарка си

Юли 19, 2017 Бургас
Бургасбус се сдоби с нов микробус за услугата „Позвъни и се вози“. Новото попълнение в автопарка на градския превозвач е с марка Рено Мастър. Превозното средство е оборудвано със специална хидравлична платформа за качване и сваляне на инвалидни колички.

Изтеглят 3 милиона дизелови Мерцедес-а

Юли 19, 2017 Светът
Германският концерн "Даймлер" изтегля над 3 милиона коли с дизелови двигатели от марката си "Мерцедес- Бенц" в Европа. Това обяви вчера автомобилостроителят, цитиран от АФП и БТА.

Какъв катаклизъм може да премахне всичко живо на Земята

Юли 19, 2017 Любопитни
С какви мащаби би трябвало да е една космическа катастрофа, за да унищожи със сигурност абсолютно всички живо на нашата планета? Над този въпрос са работили група американски астрофизици. Тяхната статия е публикувана в списание "Сайънтифик рипортс".

Какъв катаклизъм може да премахне всичко живо на Земята

Юли 19, 2017 Любопитни
С какви мащаби би трябвало да е една космическа катастрофа, за да унищожи със сигурност абсолютно всички живо на нашата планета? Над този въпрос са работили група американски астрофизици. Тяхната статия е публикувана в списание "Сайънтифик рипортс" (Scientific Reports).

Историческият музей помага на старите рибари да намерят онлайн чираци

Юли 19, 2017 Бургас
Проект на отдел „Етнография” към Регионален исторически музей Бургас бе одобрен за финансиране от Програма „Културно наследство“ - подпрограма „Нематериално културно наследство”, която е част от Национален фонд „Култура”.

Хърватия плаща половината от вноската за жилищен кредит на млади семейства

Юли 19, 2017 Светът
В Хърватия влезе в сила закон за субсидиране на жилищните кредити, с който е предвидено държавата четири години да плаща половината от вноската по кредит на млади брачни семейства за купуване на първи апартамент или къща, съобщи МИА.

Всеки собственик на жилищен имот ще трябва да декларира в общините колко души го обитават

Юли 19, 2017 България
Такова уведомление трябва да подадат и собствениците на нежилищни имоти, които се облагат с такса битови отпадъци. Това става ясно от внесените от Министерския съвет в парламента промени в Закона за местните данъци и такси, с които от 1 януари 2019 г. се променя начинът на формиране на такса смет.

Кристофър Бъкстон: Имам изключителен късмет и възможност да живея в България и да изпитам всичко положително и отрицателно в нея

Юли 19, 2017 Интервю
Английският писател и преводач Кристофър Бъкстон e роден във Великобритания, в семейство на режисьор и актриса. Учи в католическа гимназия. След като завършва Кентския университет, работи като учител в Португалия, Норвегия и България.

Внимание шофьори: Временно затварят платното от Карнобат до Българово на АМ „Тракия“, има ремонт

Юли 19, 2017 Бургас
Движението в посока Бургас в участъка от пътен възел „Карнобат“ до пътен възел „Българово“ на автомагистрала „Тракия“ ще се пренасочва по обходен маршрут днес и утре, 20 юли, от 11.00 до 14.00 часа.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!