Пенсионерите живеят най-добре в Норвегия

Юли 21, 2017 Светът
Норвегия, Швейцария и Исландия оглавяват списъка на страните, в които е най-добре да излезем в пенсия. Това показват данните от Глобалния пенсионен индекс, съставен от финансовата корпорация Natixis.

Цацаров: Депутат от ГЕРБ иска 4 т суджук от името на Борисов

Юли 21, 2017 България
От 2012 година досега депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е упражнявал натиск с цел определени облаги, използвайки името на премиера.

Идеята за личен фалит отново на дневен ред

Юли 21, 2017 България
Идеята у нас да се приеме закон за личния фалит възродиха днес от парламентарната група на Обединени патриоти, като внесоха проект на Закон за защита при свръхзадълженост на физически лица.

Славена Бозовайска: Успееш ли да съзреш, че ти си част от нещо голямо, съвършено, го виждаш и в себе си

Юли 21, 2017 Интервю
Тя е намерила ключа към Вселената. Посланието на романа й „Арктур и Великата книга“ /издателство „Авиана“/ е любовта. И добротата, обичта, които всеки трябва да намери в себе си, за да сътворим всички заедно по-добър, даже съвършен свят.

Вълнуващ филм по мотиви от живота и творчеството на Петя Дубарова ще бъде заснет в нейния роден Бургас

Юли 21, 2017 Бургас
Наесен в Бургас стартира подготовката за заснемането на първия игрален филм за слънчевото момиче на българската поезия - Петя Дубарова. Проектът "Петя на моята Петя" още преди година спечели доверието на сем. Дубарови, а буквално преди дни получи и подкрепата на Националния филмов център, класирайки се на първо място в категорията нискобюджетни филми.

Силни трусове в Турция и Гърция – цунами, жертви, ранени

Юли 21, 2017 Светът
Към 1:30 през нощта българско време, покрай западните брегове на Турция бе усетено земетресение с магнитуд 6,7 по скалата на Рихтер, предава Европейският сеизмологичен център (EMSC).

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!