ЕС утвърди Мария Габриел за еврокомисар по цифровизацията

Юли 7, 2017 България
Съветът на ЕС утвърди Мария Габриел за еврокомисар по цифровизацията. Съветът на ЕС съобщи, че е постигнато общо съгласие с председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер за назначаването на Мария Габриел на поста еврокомисар по цифровизацията.

Мед, билки и дини на фермерския пазар в събота

Юли 7, 2017 Бургас
В събота, 08 юли, от 10.00 часа, на площад "Св. св. Кирил и Методий" за четвърти път гражданите и гостите на Бургас  ще имат уникалната възможност да посетят фермерския пазар, където ще се насладят на бутикови хранителни продукти, доставени директно от животновъдните, овощните и зеленчуковите ферми от региона.

Командоси в подкрепа на българските лекари

Юли 7, 2017 Бургас
Ние от "Съюз на Българските Командоси" - Бургас изказваме своето съпричастие към лекарите на Република България, които са обект на постоянно насилие, агресия и заплахи към тях.

”Вечният длъжник” отива в историята

Юли 7, 2017 България
Предложението на ГЕРБ за изменение в Закона за задълженията и договорите предизвика спорове в пленарната зала. ГЕРБ предлагат да се премахне фигурата на "вечния длъжник" чрез въвеждането на 10-годишна абсолютна погасителна давност по отношение на физическите лица.

Започват музикално-поетични вечери "Памет за Емил Чакъров"

Юли 7, 2017 Бургас
На 10 юли /понеделник/ стартират музикално-поетичните вечери "Памет за Емил Чакъров". Инициативата се организира от Общината и Асоциация на жените - Бургас. Програмата включва шест концерта, които ще се проведат с вход свободен.

Регионално обучение за магистрати организира Административният съд

Юли 7, 2017 Бургас
Регионално обучение за съдии от страната организира Административен съд – Бургас в партньорство с Националния институт на правосъдието.

Лекарите от УМБАЛ се включиха в националния протест

Юли 7, 2017 Бургас
„Трябва да има респект от закона, не култ към грубата сила, чиито проявления за съжаление често виждаме в болниците. Повод за днешния протест е непредизвиканото и необяснимо насилие към лекар, който е изпълнил задълженията си перфектно.

Боряна Кисьова: Усмивките на децата ми дават сили да вървя напред

Юли 7, 2017 Интервю
„Нещо като спомен, нещо като приказка, нещо като изповед написах... Но повярвайте, и днес стават чудеса!“ – казва Боряна Кисьова – преподавател в НУМСИ – Стара Загора и ръководител на Детска театрална студия „Метроном“. За талантливите деца от групата г-жа Кисьова разказва с вълнение и обич, защото те могат да „напълнят със сълзи очите на слушателите, да изправят на крака публиката, да ги извикат на бис“

Засиленият данъчен контрол по Черноморието повишава фискалната дисциплина

Юли 7, 2017 Бургас
Лятната контролна кампания на Националната агенция за приходите по българското Черноморие за спазване на данъчното и осигурителното законодателство вече дава първите резултати и те са в посока спазване на правилата и подобряване на фискалната дисциплина от страна на търговците.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!