Лудостта на британците по евтините забавления на Слънчев бряг нямa край

Септември 10, 2017 България
Туристи от Великобритания заливат българския курорт "Слънчев бряг", където всичко, свързано със секса е позволено, има слънце, море и нон-стоп партита, пише британският таблоид "Дейли Стар".

Океанът край Бахамите изчезна

Септември 10, 2017 Светът
Ураганът „Ирма” е толкова силен, че е изсмукал водата край плажовете на Бахамите, пишат световните агенции. Снимки и видеоклипове, разпространени в социалните мрежи показват състоянието на крайбрежната ивица. Всичко, което се вижда е едно оголено океанско дъно.

МВнР съдейства на българите в засегнатите места от урагана Ирма

Септември 10, 2017 Светът
Във връзка с преминаването на урагана Ирма през Централна и Северна Америка, Министерството на външните работи мобилизира всички свои ресурси за координация и съдействие на българските граждани в региона. Открити са горещи линии за подаване на сигнали за наши сънародници в беда.

Хюстън потъна с 2 см заради наводнението

Септември 10, 2017 Светът
Теглото на водата може да деформира земната кора, ако е достатъчно много. Тази промяна може да се измерим с ултрапрецизните сателити на орбита около земята, разказва The Atlantic.

Игра, която предсказа 11 септември

Септември 10, 2017 Светът
Не всеки ден попадаме на игри, чиято история е добра. Да не говорим за такива, които са толкова прозорливи или прогресивни, че на практика да предскажат неща, които все още не са се случили.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!