Откриха как е построена Хеопсовата пирамида

Септември 25, 2017 Любопитни
Археолози откриха доказателства, че древните египтяни са транспортирали огромните блокове гранит и варовик за Хеопсовата пирамида с дървени кораби по система от канали до пристанище, което е било съвсем близо до основата на строежа, съобщи в. "Дейли мейл".

Отбелязваме Европейската седмица на спорта

Септември 25, 2017 Бургас
На 28-ми септември (четвъртък) Бургас отбелязва Европейската седмица на спорта, която се провежда под мотото "Бъди активен". И тази година програмата е разнообразна, а инициативите в нея ще се проведат на три различни места.

Слави Трифонов обяви кастинг за политици

Септември 25, 2017 България
Водещият на телевизионно предаване и инициатор на референдума за промяна в избирателната система Слави Трифонов обяви имейл, на който българските граждани в страната и чужбина могат да разкажат за себе си, ако искат да заменят политическата класа в България.

Цаца с олово продават на българския пазар

Септември 25, 2017 България
На българския пазар се продава риба, която надвишава опасните за здравето стойности на съдържание на олово, сочи проверка на "Активни потребители”. В проучването на "Активни потребители" са включени 12 марки замразена риба, закупени от няколко търговски вериги.

Държавата съкращава администрацията

Септември 25, 2017 България
Държавата съкращава администрацията в следващите две години. Това ще стане чрез принципа на споделените услуги. Проектът за споделени услуги е пилотен и засега ще засегне само счетоводители и служител в отдел "Човешки ресурси".

Горчива победа за Ангела Меркел

Септември 25, 2017 Светът
Германският канцлер Ангела Меркел бе преизбрана в неделя за четвърти мандат. Победата й обаче е помрачена от историческия пробив на националистическата десница от "Алтернатива за Германия" в Камарата на депутатите, а сформирането на коалиция ще бъде сложно, пише "Фигаро".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!