Вашият сигнал: Неправилно паркиране в Меден рудник

Януари 10, 2018 Бургас
Този автомобил е паркирал на изключително подходящо място, както се вижда от снимката. Мястото е зад бл. 383 в жк. Меден рудник.

Впечатляваме гостите от Европа с 3D макети на потънали кораби

Януари 10, 2018 Бургас
Впечатляваща изложба от 3D макети на потънали кораби, интерактивна карта на черноморското дъно с изчезнали обекти и интерактивни игри за деца-изследователи са съпътстващите прояви, които Бургас ще представи пред гостите от Европа по време на домакинството си от програмата на европредседателството.

Нова детска градина и училище очакват „Меден рудник“ през 2018-та

Януари 10, 2018 Бургас
Нова детска градина, ново училище и още едно напълно обновено и преобразено междублоково пространство ще бъдат открити през 2018-та година в ж.к. "Меден рудник". Това споделиха пред жители на комплекса заместник-кметовете на Бургас Чанка Коралска, Руска Бояджиева и Красимир Стойчев.

Музеят започва лекции на тема „Опознай Бургас и Бургаския край“

Януари 10, 2018 Бургас
Регионален исторически музей - Бургас стартира музейна образователна програма „Опознай Бургас и Бургаския край“. Тя ще даде възможност на гражданите да се запознаят с културно-историческото и природното богатство на Бургас и Бургаския регион.

Апарат за лесно намиране на детски вени получи УМБАЛ

Януари 10, 2018 Здраве
Веноскоп – апарат за лесно и безболезнено откриване на вени при бебета и малки деца получи като дарение УМБАЛ Бургас. Веноскопът бе доставен днес в болницата и веднага бе пуснат в употреба.

МЕТ Офис: 2018 г. ще бъде много топла, но не рекордна

Януари 10, 2018 Светът
Според британските метеослужби, предстоящата 2018 година ще бъде доста топла, но по-скоро няма да бъде рекордна в температурно отношение. Шансовете да не бъде рекордна намаляват заради предстоящата хладна фаза на Тихоокеанската осцилация, известна като Ла Ниня.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!